www.dvb2007.coo.ir
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
www.dvb2007.coo.ir

dvb2
 
الرئيسيةالرئيسية  مكتبة الصورمكتبة الصور  أحدث الصورأحدث الصور  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ورود  

 

 اخبار موبايل

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:16 am

اخبار موبايل

خبر خبر خبر















كپي سيم كارت، تهديدي نو



امنيت - سميه صيادي فر:
از اين به بعد با دقت بيشتري به قبض تلفن همراهتان توجه کنيد

و اگر رقم صورت‌حسابتان به طور غيرمعمول افزايش پيدا كرده بود، بدانيد با پديده‌اي جديد و خطرناک روبه رو شده‌ايد؛ سيم کارت شما کپي شده است! اين امر اصلا قابل تعجب نيست. پديده‌اي است كه مشترکان تلفن همراه در 2 ماه اخير با آن مواجه شده‌اند. حرف و حديثها در اين مورد زياد است و بازار گفتگو و اظهار نظر در اين ميان گرم. براي تكميل اطلاعات خود در اين زمينه، به خواندن خود ادامه دهيد.
كپي سيم كارت شايعه است؟!
محمد سليماني - وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات- در آخرين نشست خبري خود، درباره شايعه كپي سيم كارت تلفن همراه تاكيد كرد: وقتي گفته مي‌شود كه شايعه، يعني اين كه شايعه است و صحت ندارد، از اين رو گزارشي در اين رابطه به ما نشده است و ما با موضوع كپي سيم كارت برخورد نكرده‌ايم، حتي سيستم‌هاي ما چيزي در اين رابطه نشان نمي‌دهند و شايد اين مساله يك نوع كلاهبرداري براي فروش كالايي باشد.
اما رئيس انجمن فروشندگان سيم كارت گوشي و لوازم جانبي در اين‌باره گفت: در حال تهيه و تنظيم گزارشي در رابطه با سيم كارت‌هايي كه قابليت‌هاي ضبط مشخصات سيم كارت‌ها را دارند، هستيم؛ تا آن را براي بررسي و تصميم‌گيري بيشتر به مراكز ذي‌صلاح ارسال كنيم.

افشار فروتن لاريجاني اظهار كرد: به دليل وجود تنوع سيم كارت‌هايي كه بعد از ورود اپراتور اول در بازار به وجود آمد، افرادي وجود دارند كه داراي چندين خط و سيم كارت‌ در سراسر دنيا هستند و به اين منظور سيم كارت‌هايي با اين ادعا وارد بازار شد كه قابليت ضبط مشخصات سيم كارت‌ها را دارد.
وي با بيان اين كه بيشتر مشتركان مهارت كافي براي كپي اين نوع سيم كارت‌ها را ندارند، گفت: استفاده از اين سيم كارت‌ها و ريختن اطلاعات بر روي آن‌ها كار راحتي نيست و اين كار بايد توسط متخصصان انجام شود كه البته طبق گزارش‌هاي رسيده در اين زمينه تخلفاتي صورت مي‌گيرد و افرادي با گرفتن مبلغي پول اقدام به كپي سيم كارت‌ها مي‌كنند.
به گفته او، مواردي وجود دارد كه يكسري از افراد كه به امور نرم‌افزاري و رايانه آشنا هستند، با گرفتن وجهي در حدود 40 تا 50 هزار تومان، به كپي سيم كارت‌ها اقدام مي‌كنند و اين خود، زمينه سوءاستفاده افرادي را فراهم آورده است. اما چندي پيش سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار، با تاكيد بر اين كه سيم كارت‌‏هاي موجود در اين شبكه قابليت كپي‌‏ كردن ندارند، گفته بود: تاكنون گزارشي مبني بر كپي شدن سيم كارت‌‏هاي شبكه ارتباطات سيار به ما ارايه نشده است.

عباسعلي ابوالفضلي با بيان اين كه سيم كارت‌‏هايي كه از ابتداي سال 73 در شبكه ارتباطات سيار فعال شده بود، از پيچيدگي نرم‌افزاري بالايي برخوردار نبود، گفت: از آنجايي كه هر سيم كارتي عمر مفيد دارد، در حال حاضر سيم كارت‌هاي قديمي در شبكه ارتباطات سيار وجود ندارد و سيم كارت‌‏هاي جديد نيز از قابليت نرم‌افزاري پيچيده‌‏اي برخوردار است.وي با بيان اين كه دخل و تصرف در هر سيستم نرم‌افزاري ممكن است، افزود: امكان كپي يك سيم كارت به‌صورت تئوريك وجود دارد، اما تا به حال به موردي برخورد نكرده‌‏ايم.

به گفته سرپرست روابط عمومي ارتباطات سيار، كسي كه دست به اين كار مي‌‏زند، مطمئنا از تخصص نرم‌افزاري بسيار بالا و وجدان اخلاقي بسيار پاييني برخوردار است. اين در حالي است كه علي‌رغم رد شايعه كپي سيم كارت تلفن همراه ازسوي مسئولان امر، ظاهرا شركت ارتباطات سيار اين موضوع را در دست بررسي دارد.

كپي سيم كارت تأييد شد
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفت: تاكنون مواردي از كپي سيم كارت تلفن همراه گزارش شده كه سريعا شناسايي و پيگيري شده است و اميدواريم با هوشياري مشتركان، معضل كپي سيم كارت زودتر از بين برود. البته وجود اين مورد، با مراقبت و نظارت شركت ارتباطات سيار، بسيار محدود بوده است.
وفا غفاريان، درباره مباحث مطرح شده درباره كپي سيم كارت تلفن همراه در بازار اظهار كرد: يك‌سري از سيم كارت‌هاي قديمي ‌قابل كپي كردن هستند و گفته مي‌شود كه دستگاه‌هاي آن نيز در بازار وجود دارد، اما اين امر سريعا در سيستم‌هاي مخابراتي ما شناسايي مي‌شود؛ چرا كه از يك سيم كارت در دو ناحيه استفاده مي‌شود و با توجه به مختلف بودن محل‌هاي تماس و نوع گوشي‌ها، اين امر قابل شناسايي است؛ از اين رو، هر دو سيم كارت مسدود مي‌شود تا وضعيت آن مشخص شود.
وي با اشاره به اين كه حداكثر 12 ساعت طول مي‌كشد تا سيم كارت غيرمجاز در شبكه شناسايي شود كه بلافاصله قابل پيگيري است، گفت: اين امر از طريق قضايي و حقوقي نيز قابل پيگيري است.
او با تاكيد بر اين كه سيم كارت‌هاي جديد تلفن همراه به هيچ وجه قابل كپي‌برداري نيستند، گفت: با توجه به اين كه در حال حاضر چند نوع سيم كارت در بازار موجود است، تنها برخي از سيم كارت‌هاي قديمي ‌قابل كپي كردن هستند. غفاريان تصريح كرد: براي ايمني بيشتر، بهتر است، مشتركان در محافظت از سيم كارت خود مراقبت كنند و سيم كارت خود را به افراد ناشناس ندهند و همچنين از مراكز معتبر، سيم كارت خريداري كنند.
همچنين عباسعلي ابوالفضلي - سرپرست روابط عمومي‌ شركت ارتباطات سيار- اظهار كرد: از سيم كارت‌هاي جديد شركت ارتباطات سيار تا به امروز هيچ‌گونه كپي گرفته نشده است.

او افزود:‌ تنها برخي از سيم كارت‌هاي قديمي ‌ارتباطات سيار به دلايل مختلف در گذشته كپي شده، اما هر زمان اين امر اتفاق افتاده، رديابي و كشف شده است، از اين رو در حال حاضر و هر شش ساعت يك بار بر خطوط مشتركان نظارت مي‌شود، بنابراين اگر مكالمه همزمان در سيستم شناسايي شود، سيم كارت مورد نظر قطع مي‌شود و پس از آن با مراجعه مالك سيم كارت به مخابرات، اطلاع داده مي‌شود و به تناسب ‌آن پيگيري‌هاي لازم به عمل مي‌آيد.
وي تاكيد كرد: در طول مدتي كه خطوط مشتركان به شكل دوره‌اي چك مي‌شود، تنها يك مورد كپي سيم كارت شناسايي شده است.او خاطرنشان كرد: امكان دخل و تصرف در هر نرم‌افزار به شكل طبيعي وجود دارد و اما اين امر نيازمند تخصص بسيار بالايي است و از اين رو ضريب امنيتي سيم‌كارت‌هاي جديد ارتباطات سيار 2هزار برابر بيشتر از سيم‌كارت‌هاي قديمي‌ شبكه است و بر اين اساس، مشكلي براي مشتركان پيش نمي‌آيد.

سرپرست روابط عمومي‌ شركت ارتباطات سيار تصريح كرد: به مشتركان توصيه مي‌كنيم مراقب سيم‌كارت و تلفن همراه خود باشند و تلفن همراه خود را به افراد ناشناس يا تعميرگاه‌هاي غيرمجاز ندهند.

اين سخنان در حالي عنوان مي‌شوند كه مسئولان مخابرات و وزارت ارتباطات، ازجمله شخص وزير، در چند روز گذشته بارها اين موضوع را از اساس رد مي‌كردند و به مردم اطمينان خاطر مي‌دادند. اما حالا با اين تاييدها به ‌نظر مي‌رسد هر مشتركي علاوه بر مشكلات حقوقي و قضائي محتمل، دست‌كم در معرض 12ساعت هزينه‌ اضافي مكالمه‌ قرار دارد.

كپي‌كاري سيم‌كارت؛ عجيب اما ممكن!
اخيرا در بازار تلفن همراه تهران، دستگاه‌هايي ساخت كشورهاي چين و ژاپن به بازار آمده است كه با قراردادن يك سيم‌كارت اصلي صادرشده از سوي شركت مخابرات ايران، اطلاعات امنيتي و كليدي سيم‌كارت‌ها(ki) را رمزگشايي كرده و اين رمز را روي سيم‌كارت خام منتقل مي‌كند.
در اين صورت از يك شماره موبايل، 2عدد در شبكه مادر تعريف مي‌شود؛ بدون اين‌كه صاحب سيم‌كارت اصلي از چنين سوء‌استفاده‌اي باخبر باشد. بر اساس اطلاعات فني موجود، هنگامي كه يك تلفن همراه روشن مي‌شود، چندين كد و شماره رمز به مركز مادر مخابراتي ارسال مي‌شود. مركز شبكه ارتباطات سيار(M.S.C) با دريافت اين كدها، ارتباط شماره سيم‌كارت را با شماره‌هاي موجود خود مقايسه و در صورت موجودبودن اين شماره، از آن به عنوان دستگاه روشن در شبكه ثبت‌نام مي‌كند.
قبل از صدور اجازه ورود سيم‌كارت به شبكه و ثبت نام ليست سياه، شماره‌هاي شبكه مادر نيز شماره جديد را كنترل و اجازه ورود صادر مي‌كند.
دستگاه‌هايي كه اكنون با معادل فارسي سيم‌كارت‌خوان به بازار آمده، قادر است با كپي سيم‌كارت اصلي، چنين مراحل امنيتي را در شبكه تلفن همراه كشور طي كرده و خود را در شبكه تعريف كند. اين دستگاه‌ها با 2مارك سوپرسيم و سيم از چين و ژاپن وارد بازار شده است كه دستگاه چيني بين 45 تا 50هزار تومان و دستگاه ژاپني 80هزار تومان قيمت دارد.
همراه با اين دستگاه‌ها يك عدد سيم‌كارت خام از نوع سيم‌كارت‌هاي شركت مخابرات ايران موجود است و در صورت تقاضاي خريدار، تعداد بيشتري سيم‌كارت خام به قيمت حدودا 25 تا 30هزار تومان در اختيار وي قرار مي‌گيرد.
شكل اين دستگاه‌ها تقريبا شبيه گوشي تلفن همراه كوچك است و سيم‌كارتي كه پشت آن، عكس يك ماهي قرمز با مارك «سيم ماكس» چاپ شده است و يك لوح فشرده نرم‌افزار نيز ضميمه آن است.
البته فناوري پيشرفته‌تري نيز براي كپي‌كردن سيم‌كارت به بازار آمده كه به صورت بي‌سيم عمل كرده و قيمت آن طوري نيست كه همگان بتوانند به آن دسترسي پيدا كنند. اين دستگاه‌ها قادر است اطلاعات حياتي و امنيتي سيم‌كارتي را كه داخل يك گوشي روشن در حال كار است، شكار، رمزگشايي و در خود ذخيره كند. اين فناوري، خطرناك‌تر است، چرا كه اطلاعات يك سيم‌كارت به طور سريع و همزمان به چند سيم‌كارت خام منتقل و كپي مي‌شود.
كپي سيم‌كارت، چالشي جديد
كارشناس ارشد مخابرات درباره چگونگي كپي سيم‌كارت تلفن همراه گفت: زماني كه يك موبايل در شبكه روشن مي‌شود، اتفاقات متعددي براي ورود به اين شبكه جريان مي‌يابد؛ از جمله اين‌كه چندين كد و شماره مشخص به صورت رمز به مركز ارسال مي‌شود.
بابك نيك‌فال اين رمزها را شامل شماره مشخصه سيم‌كارت و شماره سريال دستگاه تلفن همراه عنوان كرد و افزود: مركز شبكه ارتباطات سيار(MSC) با دريافت اين كدها، ابتدا شماره سيم‌كارت را با شماره‌هاي موجود خود مقايسه و در صورت موجود بودن اين شماره، از آن به‌عنوان دستگاه روشن ثبت‌نام مي‌كند.
وي يادآور شد: قبل از صدور اجازه ‌ورود به شبكه و ثبت‌نام، شماره‌هاي مشخصه با ليستي به نام «ليست سياه» (Black List) مقايسه و در صورت وجودنداشتن در اين ليست، جهت ورود به شبكه مجاز مي‌شود.
به گفته وي، «ليست سياه» شامل سيم‌كارت‌ها يا شماره سريال دستگاه‌هاي تلفن همراه غيرمجاز و متخلف است.
نيك‌فال ادامه داد: از هشت سال پيش، دستگاه‌هايي وارد بازار شد كه با كپي اطلاعات سيم‌كارت و ارسال آن به شبكه، سيم‌كارت را شبيه‌سازي يا به عبارتي جعل مي‌كند. اين كارشناس گفت: اين دستگاه‌ها به دو صورت كار مي‌كنند؛ در روش اول، سيم‌كارت در داخل دستگاه قرار مي‌گيرد و از آن كپي مي‌شود و در روش دوم، دستگاه خاصي به صورت بي‌سيم، اطلاعات موبايل‌هاي روشن را شكار، رمزگشايي و در خود ذخيره مي‌كند.
نيك‌فال تصريح كرد: در هر دو روش، صورتحساب مكالمات تلفني به نام دارنده سيم‌كارت اصلي ارسال مي‌شود. وي بيان داشت: در اداره پليس آمريكا (FBI) بخشي مخصوص رديابي اين‌گونه افراد تاسيس شده ‌است كه در صورت شناسايي شماره مشخصه يك سيم‌كارت در دو نقطه مختلف با صاحب اصلي سيم‌كارت تماس حاصل كرده و صاحب سيم‌كارت جعلي را رديابي و دستگير مي‌كند.
نيك‌فال گفت: براي جلوگيري از چنين سودجويي‌هايي توصيه مي‌شود در محل‌هاي پررفت‌وآمد از روشن يا خاموش كردن غيرضروري دستگاه تلفن همراه پرهيز كنيد و سيم‌كارت خود را به‌سادگي در اختيار افراد مشكوك قرار ندهيد.
طراحي سيستم رمز براي جلوگيري از كپي‌برداري
كپي‌برداري از سيم‌كارت، اين روزها به يك معضل و يك تفكر منفي براي صاحبان تلفن همراه تبديل شده است. رئيس آزمايشگاه رمزنگاري دانشگاه علم و صنعت از طراحي 3سيستم رمز براي موبايل‌هاي ايران و استفاده‌هاي بين‌المللي خبر داد و گفت: اكنون به دنبال سرمايه‌گذاري براي اجراي اين طرح‌ها هستيم.
دكتر مجيد نادري افزود: با توجه به كپي‌برداري از سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه و استفاده از سيم‌كارت افراد ضرورت ايجاب مي‌كرد سيستم رمزي در تلفن‌هاي همراه ايجاد شود.
وي گفت: اين سيستم در دنيا به صورت A3، A5 و A7 به تلفن‌هاي همراه افزوده مي‌شود و از اين طريق امكان بهره‌برداري از سيم‌كارت و اطلاعات افراد از بين مي‌رود.
مسئول آزمايشگاه رمزنگاري دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت نيز طراحي 3سيستم رمز را براي موبايل‌هاي ايران و استفاده‌هاي بين‌المللي انجام داده است كه به دنبال سرمايه‌گذاري براي اجرای آن است. متأسفانه مذاکرات با مخابرات و دیگر دستگاه‌های اجرایی برای خرید این طرح و سرمایه‌گذاری بر روی آن تاکنون بی نتیجه باقی مانده است.
وی اضافه کرد: از همین طریق می‌توان برای امنیت سیستم‌های نظامی مانند بی‌سیم و ... استفاده کرد.
نادری در اهمیت این امر گفت: کشور آمریکا مدت 5 سال بر روی شکستن رمز بی‌سیم و تلفن‌های همراه کشور افغانستان سرمایه‌گذاری کرد تا بتواند به اطلاعات این کشور دست یابد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت در رشته کامپیوتر گفت: کشور ما حاضر نیست بر روی این مسائل سرمایه‌گذاری کند و احتمال به خطر افتادن اطلاعات و سرقت‌های اطلاعاتی بسیاری در کشور وجود دارد که امنیت کشور را مخدوش می‌کند.
نادری با بیان اینکه تا هکرها وجود دارند، دائما باید به دنبال سیستم‌های امن بود، افزود: باید رمزگذاری بر روی تلفن‌های همراه و سیستم‌های موبایل را به عنوان یک پروژه بزرگ پایه‌گذاری کرد و در این مسیر از تکنولوژی‌های روز بهره گرفت.
وی تاکید کرد: هنگامی که از سیم کارت کپی‌برداری می‌شود، علاوه بر اینکه تمامی هزینه‌های شخص کپی کننده برای دارنده اصلی سیم کارت محاسبه می‌شود، مکالمات و اطلاعات شخص اصلی نیز در دسترس متخلفین کپی کننده قرار می‌گیرد.
با كپي كاران بايد طبق قانون جعل برخورد شود
يك وكيل دادگستري معتقد است: با عاملان كپي سيم كارت‌هاي تلفن همراه بايد مطابق قانون جعل برخورد شود. نعمت احمدي با بيان اينكه اين اقدام همانند اقدام به جعل اسكناس، چك بانكي، مهر و غيره است، گفت: اين كه گفته مي‌شود در قبال كپي سيم كارت‌هاي تلفن همراه خلع قانوني وجود دارد، درست نيست، بلكه با اين امر نيز مانند ساير موارد جعل برخورد خواهد شد كه مجازات آن برابر قانون جعل اسناد رسمي دولتي برابر با 3 سال حبس است.

احمدي با بيان اينكه وظيفه پليس به عنوان ضابط قوه قضاييه كشف عاملان و وظيفه قوه قضاييه نيز به عنوان مجري قانون، تطبيق عمل متخلفان با قوانين موجود و مجازات آنهاست ادامه داد: سازمان مخابرات كشور نيز مي‌تواند به عنوان شاكي اقدام به شكايت كند. علاوه بر آن مي‌تواند از ابزار و وسايلي استفاده كند كه كمتر قابل جعل باشند تا به اين وسيله راه سوءاستفاده را به روي متخلفان ببندد.
اين وكيل دادگستري افزود: اين مسأله تبعات زيادي را نيز به دنبال دارد كه از جمله آسيب‌پذيري اسناد دولتي و زيان به دولت، آسيب به منافع عمومي و ضرر زدن به اقتصاد كشور است.

اين در حالي است كه حقوقداني ديگر نوع برخورد با پرونده‌هاي متخلفان كپي سيم كارت تلفن همراه را همانند برخورد با كلاهبرداري دانست و گفت: در سيستم فعلي در قبال اين مسأله مي‌توان با عنوان كلاهبرداري برخورد كرد مگر آنكه قوانين خاصي در اين خصوص از سوي مخابرات تعيين شود.
جمشيد نورشرق گفت: اين كه ما به مسأله كپي سيم كارت عنوان جعل بدهيم قطعا" با تعريف جعل هماهنگي ندارد. عنوان ديگري كه مي‌توان به اين مسأله نسبت داد توسل به وسيله متقلبانه براي بردن مال ديگران است اما اشكال در اينجاست كه بايد شاكي خصوصي مطرح باشد. به نظر اين حقوقدان مي‌توان براي اين اقدام عنوان كلاهبرداري را در نظر گرفت.





اخبار موبايل Simcart-1009-c













_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:17 am

سيم‌كارتت را سفت بچسب



امنيت - علیرضا کیوانی نژاد:
يكي از كالا‌هاي هميشه در بورس، بي شك «شايعه» است. همين شايعه، فقط كافي است چند روزي در تنور بماند تا يكهو در رداي واقعيت، از جايي بزند بيرون. نمونه اش همين شايعه احتمال كپي شدن سيم‌كارت موبايل است كه باعث شد بالاخره آب تو دل بعضي‌ها تكان بخورد.

اما اين شايعه چطور مرز حقيقت را طي كرد؟ برخي از فروشندگان سيم‌كارت مدعي‌ هستند با استفاده از دستگاه كپي، شماره سريال سيم‌كارت مورد نظر را كپي و همزمان چندين نفر از يك شماره استفاده مي‌كنند.
اين كه چيزي نيست. آن اوايل كه موبايل آمده بود تهران، (اين جا تهران يعني تمام ايران) كافي بود دوتا گوشي موبايل از نوع سه نقطه را بگذاري كنار هم و به مدد دانش بچه‌ها محل های اين كاره، گوشي دوم هم به كار مي‌افتاد. البته گوشي دوم فقط زنگ مي‌خورد.
گذشت و گذشت، تا اين كه دوباره كالاي پر طرفدار شايعه، بازار را قرق كرد.
اين بار اما عده‌اي گفتند كه دستگاه‌هايي موسوم به كپي‌ سيم‌كارت(سيم ماكس)، در بازار خريد و فروش مي‌شوند كه با استفاده از آن شماره سريال سيم‌كارت مشترك و تمام اطلاعات ثبت شده آن در شبكه ارتباطات سيار كپي و قابل استفاده براي چندين نفر خواهد بود. قيمت اين دستگاه 40 تا 50 هزار تومان است و حتي آگهي آن نيز در برخي از سايت‌ها وجود دارد.
در يكي از اين آگهي‌ها براي دستگاه‌هايي از اين دست، به نكات جالبي اشاره شده مثلا اين كه شما با استفاده از اين دستگاه مي‌توانيد سيم‌كارت موبايل خود را كپي كنيد به طوري كه هر كدام سيم‌كارت جداگانه‌اي از يك خط موبايل داريد.
فكر مي‌كنيد نخستين كار در مواجهه با شايعه‌اي چنين قدرت مند چيست؟ مرحله اول اين است كه مثلا بگوييد روح تان هم از اين مساله خبر ندارد. وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، محمد سلیمانی، در نشست مطبوعاتي خود اعلام كرد : «به موردي در زمينه كپي سيم‌كارت بر نخورده ايم و سيستم ما نيز هيچ چيزي مبني بر به بازار آمدن دستگاه‌هاي كپي سيم‌كارت نشان نمي‌دهند.»
اخبار موبايل Mobile2-jn


مرحله دوم اصولا در اختيار شما نيست. يعني يكي از كارشناسان يا كارمندان شما با يك اظهار نظر ناغافل، مي‌زند كاسه كوزه‌ها را خراب مي‌كند.
« بابك نيكفال» كارشناس ارشد مخابرات، درباره چگونگي كپي سيم‌كارت تلفن همراه به خبرگزاري جهموري اسلامي ايران مي‌گويد: «از هشت سال پيش، دستگاه‌هايي وارد بازار شدند كه با كپي اطلاعات سيم‌كارت و ارسال آن به شبكه، سيم‌كارت را شبيه‌سازي يا به عبارتي جعل مي‌كنند.

اين دستگاه‌ها به دو صورت كار مي‌كنند، در روش اول، سيم‌كارت در داخل دستگاه قرار مي‌گيرد و ازآن كپي گرفته مي‌شود و در روش دوم، دستگاه خاصي به صورت بي‌سيم، اطلاعات موبايل‌هاي روشن را شكار، رمزگشايي و در خود ذخيره مي‌كند. در هر دو روش، صورت حساب مكالمات تلفني به نام دارنده سيم‌كارت اصلي ارسال مي‌شود».مرحله سوم هم كه مثل آب خوردن است.
تكذيب
وزير ارتباطات و فناوري در گفت‌وگو با خبرگزاري مهر مي‌گويد: «موضوع كپي سيم‌كارت تلفن همراه يك شايعه است و سيم‌كارت‌هاي شبكه «جي اس ام» قابل رمزگشايي نيستند.
تاكنون گزارشي درباره كپي سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه از سوي شركت ارتباطات سيار ارائه نشده است.»
البته گشت و گذار ما در اينترنت به اين جا ختم شد كه چنين امكاني وجود دارد. چون دراداره پليس آمريكا (FBI)، بخشي مخصوص رديابي اين گونه افراد تاسيس شده‌ كه در آن ماموران با شناسايي شماره مشخص يك سيم‌كارت دردو نقطه مختلف با صاحب اصلي سيم‌كارت تماس مي‌گيرند و صاحب سيم‌كارت جعلي را رديابي و دستگير مي كنند.
اما مرحله آخر، به قول شطرنج بازها، آدم را «آچمز» مي‌كند. يعني وقتي شواهد و قراين جايي براي تكذيب باقي نمي‌گذارد.شواهد ما حتي امكانات دستگاه كپي‌كننده را هم در بر دارد.
امكانات اين دستگاه به شرح زير است:
شما با استفاده از سيم‌كارت خامي كه روي دستگاه هست مي‌توانيد روي سيم‌كارت خام 16خط موبايل بريزيد.
اين سيم‌كارت خام يك منو به گوشي شما اضافه مي‌كند كه بتوانيد ازخط‌هايي كه روي سيم‌كارت خام ريختيد استفاده كنيد.
با اين سيم‌كارت خام، شما مي‌توانيد200 تا 300 شماره ذخيره كنيد.
اين دستگاه يك برنامه ديگر هم دارد كه مي‌توانيد( اس ام اس) و شماره‌هاي خود را در هر سيم‌كارتي كه باشد، به وسيله اين برنامه روي كامپيوتر خود ذخيره كنيد.
مرحله چهارم اين است كه شايعه كم كم به مرز حقيقت نزديك مي‌شود.مثلا،« سيد علي علويان»، رييس هيات مديره شركت ارتباطات سيار، درگفت و گو با خبرگزاري ايلنا، با اشاره به شبكه‌هاي كامپيوتري كه بعضي اوقات مورد هجوم هكرها قرار مي‌‏گيرند، مي‌گويد: «در هر سيستمي پس از گذشت مدت زمان، حفره‌هايي پيدا خواهد شد كه امكان دست يابي به آن وجود دارد، اما به مراتب راه چاره‌‏اي نيز براي آن پيدا مي‌‏شود.»
اما اين توضيح بايد يك جوري توجيه شود: «كپي سيم‌كارت تلفن همراه موضوعي قديمي است كه در سال‌‏هاي قبل از 1380 در شبكه با توجه به سيستم كارت‌هاي موجود مطرح شده بود. درحال حاضر، مشكل كپي سيم‌كارت در شبكه وجود ندارد، چرا كه سيستم از لحاظ امنيتي كاملاً پيشرفته است.
هم اكنون نيز در كشور ما به دليل افت قيمت سيم‌كارت، كپي برداري از آن بعيد به نظر مي‌‏رسد، مگر اين كه كسي بخواهد از روي كنجكاوي و تفنن، به اين كار دست بزند!» اين جمله ها را هم علويان مي‌گويد.
ضمنا براي اين «شايعه»، راه حل هم ارايه مي‌شود: «بايد در فراخواني اعلام كنيم، تمام مشتركاني كه سيم‌كارت‌هاي قديمي شبكه را در دست دارند به دفاتر خدماتي مراجعه كنند. با توجه به آن كه تنها يك سيم‌كارت در شبكه ثبت مي‌‏شود، براي استفاده كننده منفعت مالي زيادي نخواهد داشت كه به اين كار بپردازد.»
علويان، وجود دستگاه‌هاي كپي سيم‌كارت را در بازار نوعي كلاهبرداري عنوان مي‌كند و مي‌گويد:«تمام سيم‌كارت‌هاي موجود در شبكه كد و رمز خاصي دارند كه با آن شماره در شبكه ثبت و قابل شناسايي هستند.
در صورتي كه از اين سيم‌كارت ها در دو نقطه متفاوت استفاده شود به سرعت از سوي سيستم ما قابل پيگيري است.
اما الان ديگر نوبت مرحله آخر است. چرا كه يك مقام آگاه در گفت و گو با خبرگزاري فارس مي‌گويد: «كپي سيم‌كارت تلفن همراه طبق اعلام كارشناسان مخابراتي، تنها روي سيم‌كارت‌هاي دولتي قابل اجراست. كپي سيم‌كارت در بازار اكنون روي سيم‌كارت با تكنولوژي comp1 ميسر است و مخابرات ايران تاكنون بيش از هشت ميليون سيم‌كارت را با اين تكنولوژي واگذار كرده است.»
البته خبرگزاري فارس به سياق چنين اخباري، نامي از منبع خبري خود ذكر نكرده است.
همين منبع مي‌گويد: «اين تعداد سيم‌كارت در كل كشور پراكنده است. مخابرات تا پايان بهمن ماه سال گذشته و هم زمان با ثبت نام سال گذشته سيم‌كارت اقدام به واگذاري با تكنولوژي قديمي comp1 كرده است.»
در حال حاضر، 13 ميليون و 600 هزار سيم‌كارت توسط دولت واگذار شده كه حدود 60 درصد آن با تكنولوژي قديمي است و قابل كپي كردن.
برخي از فعالان بازار و كارشناسان معتقدند؛مخابرات به عنوان متولي سيم‌كارت دولتي، موظف به جمع‌آوري سيم‌كارت با تكنولوژي comp1 است. رقم تقريبي براي تعويض اين نوع سيم‌كارت براي بيش از هشت ميليون مشترك حدود 24 ميليارد تومان است. يعني هزينه‌اي معادل 30 هزار ريال براي هر سيم‌كارت كه دولت بايد متقبل شود.
بعد قضايي ماجرا
«محمود سالاركيا» معاون دادستان تهران تاكيد كرد، در صورت شكايت شهروندان از موارد كپي سيم‌كارت تلفن همراه، اين موارد در دادسراها مورد پيگيري قرار مي‌گيرد ( اين خبر را به نقل از ايسنا برايتان نقل مي‌كنيم.)
او با اشاره به مساله كپي سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه در كشور مي‌گويد: «اين مساله مربوط به بحث حقوق اشخاص و استفاده از من غير حق يعني استفاده از ابزار ديگران است كه در صورت وجود شاكي اين مساله در دادسرا‌هاي نواحي قابل پيگيري و رسيدگي است.»
حالا خودتان قضاوت كنيد كه اين مساله شايعه است يا حقيقت!





اخبار موبايل Sim-1906-c













_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:17 am

اخبار موبايل Sms-spot









اخبار SMS همشهري به زبان فارسي هم ارسال مي‌شود



تکنولوژی - امكان ارسال خبر از طريق SMS همشهري با حروف فارسي نيز فراهم مي‌شود.

اين سرويس كه از اوايل آبان قابل ارائه است به مشتركاني اختصاص مي‌يابد كه گوشي تلفن همراه آنها توان دريافت حروف فارسي را داشته باشند.
با توجه به اين‌كه ارسال پيام‌هاي طولاني با حروف فارسي امكان‌پذير نيست، اخباري كه حجم بالاتري دارند همچنان با حروف لاتين ارسال مي‌شوند.
مشتركان دريافت خبر چنانچه از گوشي‌هاي داراي حروف فارسي استفاده مي‌كنند، مي‌توانند با ارسال كلمه «فارسي» به شماره 1000251 درخواست خود را اعلام كنند.
بديهي است، مشتركاني كه چنين درخواستي نداشته باشند مانند گذشته خبرها را با حروف لاتين دريافت مي‌كنند.
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:17 am

اخبار SMS همشهري براي زائران خانه خدا



تکنولوژی - همشهري آنلاين:
با توافق سازمان حج و زيارت و موسسه همشهري، زائران ايراني خانه خدا از سرويس خبري sms همشهري بهره‌مند مي‌شوند.

مدير اطلاع رساني الكترونيك همشهري با اعلام اين خبر گفت سازمان حج شماره تلفن‌همراه زائراني كه علاقمند دريافت خبر بوده‌اند اعلام كرده و با ورود اطلاعات به سيستم، همه آنها طي روزهاي آينده از اين خدمت بهره‌مند مي‌شوند.
گفتني است تمام اخبار ارسالي براي حاجيان، با الفباي فارسي فرستاده مي‌شود و پيام‌هاي ارسالي براي آنان علاوه بر اخبار كشورمان، شامل پيام‌ها و تذكرات سازمان حج نيز خواهد بود.
با توجه به اينكه هزينه رومينگ sms براي عربستان معادل صفر است، زائران ايراني بابت دريافت اين سرويس هيچ هزينه‌اي پرداخت نمي‌كنند.





اخبار موبايل Sms-0717-c













_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:17 am

زير باران sms



تکنولوژی - محسن امين:
شركت‌هاي تجاري با استفاده از اس‌ام‌اس براي تبليغات حريم خصوصي ما را نشانه گرفته‌اند.

يكي از بانك‌ها تصميم گرفته جوايز قرعه‌كشي حساب‌هاي قرض‌الحسنه‌اش را به اطلاع شما برساند و پيامش را فرستاده روي موبايل شما كه بشتابيد، جايزه‌ها را بردند!

برنامه‌اي تلويزيوني، نظرسنجي گذاشته و شما در اولين فرصت با استفاده از اس‌ام‌اس در آن شركت مي‌كنيد.مگر چندتا آدم مي‌شود استخدام كرد كه با گزينه Send to all تلفن همراه، براي عالم و آدم پيام كوتاه بفرستد و همه را خبر كنند؟ يا كدام آدم پايه شده كه ميليون‌ها اس‌ام‌اس ارسالي به يك برنامه را بخواند و نتايج را ثبت كند؟
خيلي‌وقت است كه براي اس‌ام‌اس‌هاي 15توماني تلفن همراه، بازار پررونق چندميليوني درست شده. تا دلتان بخواهد آدم‌ها و شركت‌هايي هستند كه با يك تماس تلفني كوچولو، در عرض چند ساعت، آخرين نكته‌اي را كه به ذهنتان رسيده يا آخرين كالايي را كه مي‌خواهيد بفروشيد، به ملت اعلان كنند. فقط كمي خرج دارد!
وقتي در سال1991 ميلادي، اولين اس‌ام‌اس جهان متولد و ارسال شد، قرار نبود كسي از اين قابليت تلفن‌هاي همراه براي تجارت استفاده كند. اما همان آدم‌هايي كه صندوق‌هاي پست الكترونيكي اينترنت را پر از هرزنامه و تبليغ مي‌كردند، خيلي زود به قابليت‌هاي منحصربه‌فرد اس‌ام‌اس پي بردند. وقتي هم كه اين تكنولوژي اواخر سال81، روي گوشي تلفن ايراني‌ها پيدا شد، ملت شروع كـــردند به «مسيج‌پراني» يا گاهي «مسايجه به مثل»؛ طوري كه در همان سال اول حدود 8ميليارد پيام كوتاه بين ايراني‌ها رد و بدل شد.
با اين حساب خيلي‌ها به فكر استفاده ابزاري از علاقه مردم به دريافت اس‌ام‌اس افتادند تا جايي كه بخش دولتي هم، اوايل سال 83 اعلام كرد در ازاي دريافت هــــزينه اي مشخـــص، پيام كــــوتاه سفـــارش‌دهنـــده‌ها را روي مـــوبايل مشتركانش مي‌فرستد.
پيام‌هايي كه از اين شركت ارسال مي‌شد، با شماره 985005+ قابل شناسايي بود. اما كم‌كم پيام‌هايي به دست مردم رسيد كه انتهايشان نام شركت، بانك يا مؤسسه خاصي نبود يا حتي از روي شماره ارسال‌كننده نمي‌شد فهميد كي، براي چي و چرا آنها را فرستاده.
شركت‌هاي خصوصي، به‌ويژه فعالان اينترنتي، وارد بازار اس‌ام‌اس‌هاي 15 توماني شده بودند و با نرخي حتي كمتر از ارتباطات سيار، خدمات Send to all مي‌دادند.
كوتاه، سريع، انبوه براي اينكه يك پيام كوتاه با هر محتوايي اعم از تبليغاتي، جوك يا حتي شايعه را به تمامي هموطنان عزيز برساني كافي است سري به نيازمندي‌هاي روزنامه‌ها و آگهي‌هاي اينترنتي بزني.
در اين بازار، تنوع زياد است؛ يعني مي‌تواني فقط سفارش ارسال تعداد مشخصي اس‌ام‌اس بدهي يا اگر فكر مي‌كني كه هر روز كارت به اين وادي مي‌افتد، يك خط اس‌ام‌اس يكساله براي خودت اجاره كني. خود شركت ارتباطات سيار هم هست اما يكي از ارزان‌ترين راه‌ها، اينترنت است.
براي استفاده از اين امكان، لازم است يك وب‌سايت داشته باشي تا شركت‌هاي اين‌كاره امكان ارسال و دريافت انبوه پيام كوتاه را روي آن ايجاد كنند.
اخبار موبايل Sms1-zr


اصولا خدمات مختلف Send to all، بعد از چند واسطه ارائه مي‌شود ولي اگر خوب بگرديد، شركت‌هاي دسته‌اولي را كه مستقيما از شركت ارتباطات سيار سرويس مي‌گيرند، پيدا مي‌كنيد.
اسدي – كارمند يكي از شركت‌هايي كه در روزنامه آگهي ارسال اس‌ام‌اس انبوه داده‌اند – قيمت ارسال 20 هزار پيام را هر عدد، 9 تومان اعلام مي‌كند. براي اين قيمت، پيام شما نبايد از 160 كاراكتر انگليسي يا 70 كاراكتر فارسي، يعني يك صفحه بيشتر باشد. پيام هم نيم‌ساعته Send to all مي‌شود.
براي اطمينان‌يافتن شما از اينكه سركارتان نگذاشته‌اند، گزارش شماره‌هايي را كه هدف اس‌ام‌اس‌هاي شما بوده، از طريق اي‌ميل يا روي لوح فشرده مي‌دهند خدمتتان. اما براي ارسال همان تعداد اس‌ام‌اس، شركت ديگري قيمت هر عدد، 17 تومان مي‌دهد و حاضر است با پيك قرارداد بفرستد، با تلفن پيام را بگيرد و با دادن شماره حساب، هزينه را دريافت كند.
اين‌طوري فاصله زماني تصميم براي ميهمان‌كردن هموطنان يا حتي تمام دنيا به صرف يك اس‌ام‌اس جانانه تا دريافت آن، ممكن است كمتر از يك ساعت طول بكشد. اين يعني داشتن دست به نقدترين و حتي ارزان‌ترين ابزار تبليغاتي، شايعه‌پراكني و خبرسازي!
خيالتان هم بابت محتوا راحت باشد، فعلا كسي به محتواي پيام گير نمي‌دهد. «موضوع پيام مهم نيست. اما اگر مشكل داشته باشد و ادامه‌دار هم باشد، ممكن است مخابرات متوجه شود. آنها گاهي اس‌ام‌اس‌ها را به صورت اتفاقي چك مي‌كنند و ماجرا لو مي‌رود.» اين، توضيحات يكي از فروشنده‌هاي خدمات Send to all است.
او مي‌گويد كه اگر مچ فرستنده پيام‌هاي غيراخلاقي، جـــوك‌هاي بد و سياسي و... گـــرفته شود - بسته به مورد - ممكن است به شركت آنها اخطار بدهند يا حتي مسير ارتباطي‌شان را مسدود كنند؛ كاري كه اگر از طريق خط اجاره‌اي يا وب‌سايت مشتري‌ها اتفاق افتاده باشد، پاي آنها را هم به ميان مي‌آورد.
وب‌سايت‌هاي كندوي عسل
اينترنت، خيلي زود پا توي كفش اس‌ام‌اس كرد و به تدريج در اكثر سايت‌ها و وب‌لاگ‌ها، آرشيو انواع پيام كوتاه‌هاي عارفانه، عاشقانه، خبري و ... جاي خودش را باز كرد. بعضي از اين سايت‌ها امكان درخواست براي دريافت نوع خاصي اس‌ام‌اس - مثلا عاشقانه يا جوك - را هم فراهم كرده‌اند.
اما اكثر شركت‌هاي اينترنتي، غير از اين كارهاي عامه‌پسند، فضاي تجاري را هم بي‌خيال نشده‌اند و غير از خدمات متفرقه ارسال اس‌ام‌اس كارهاي عمده‌تري هم مي‌كنند؛ فروش كارت اس‌‌ام‌اس، اجاره‌دادن خط ويژه براي ارسال اس‌ام‌اس‌هاي انبوه و از همه مهم‌تر تبديل‌كردن وب‌سايت‌ها به فضايي براي ارسال و دريافت اس‌ام‌اس، يكي از تجارت‌هاي اصلي آنهاست.
با اين كار به تدريج وب‌سايت‌هايي مثل كندوي عسل درست شده‌اند كه پتانسيل مزه‌پراني يا نيش‌زدن به اين و آن را با اتكا به قدرت ارسال اس‌ام‌اس‌هاي فراوان، دارند.
اين شركت‌ها با دادن يك لينك ارتباطي يا به قول خودشان «پنل» به سايت‌ها، امكان اتصال شما به وب‌سايت خودشان - و از اين طريق، به شبكه تلفن همراه - را فراهم مي‌كنند. بعد از اين هر وقت قصد ارسال اس‌ام‌اس كرديد، كافي است شماره‌هايي كه مي‌خواهيد پيام شما را دريافت كنند به وسيله فايل نرم‌افزار Word يا Excel، به نرم‌افزار ويژه‌اي كه برايتان نصب كرده‌اند بدهيد.
البته مي‌توانيد مخاطبان را كاملا اتفاقي انتخاب كنيد؛ مثلا همه آدم‌هايي را كه 5 رقم اول شماره تلفن همراهشان 09122 است. يا براي اينكه فقط در يك شهر مشخص، اس‌ام‌اس‌هاي شما دريافت شود، به‌طور مثال اين فرمول را به نرم‌افزار بدهيد: «xxxx0916666».
مدير يكي از شركت‌هاي فعال، درباره اين اس‌ام‌اس‌هاي اينترنتي درمورد بازار كارشان توضيح مي‌دهد: «سود اصلي ما از طراحي وب‌سايت و ارائه خدمات بعدي به دست مي‌آيد چون منفعت Send to allهاي متفرقه حداكثر هر عدد، يك تومان است.
البته ظاهرا براي هر شركتي هم داشتن پنل مستقل ارسال اس‌ام‌اس در وب‌سايت، به صرفه نيست؛ «داشتن يك پنل مستقل ارسال اس‌ام‌اس، هزينه اوليه‌اي حدود 3 ميليون تومان و آبونمان سالانه نزديك به 500 هزار تومان مي‌خواهد. با اين حساب، اين وب‌سايت‌ها بايد در سال 4 ميليون اس‌ام‌اس را ارسال يا دريافت كنند كه ضرر نكنند». البته راه معقول‌تر، گرفتن خط‌هاي ارزان‌تر اجاره‌اي اس‌ام‌اس است.
هنوز شرايط ارائه خدمات ويژه واقعي اس‌ام‌اس در ايران مهيا نشده و به ناچار اين شركت‌ها، دروازه‌هاي Send to all را روي تبليغات باز كرده‌اند تا خرجشان دربيايد. يكي از اصلي‌ترين كاربردهاي امتياز خدمات ويژه، گرفتن درخواست مشتري‌ها براي دريافت اس‌ام‌اس‌هاي خاص مثلا آخرين خبرها، اوقات شرعي، يادآوري مناسبت‌ها و... است كه هزينه‌اش را به شركت پرداخت مي‌كنند؛ كاري كه كم و بيش بعضي موسسه‌ها و شركت‌هاي خصوصي و دولتي به صورت غيررسمي شروع كرده‌اند. اما لااقل تا اطلاع ثانوي، پول تبليغات چرب‌تر است، هرچند كه...
ما اينجا چه كار مي‌كنيم؟
پيام كوتاه، قابليت پرطرفدار تلفن هاي همراه است كه در امور عام‌المنفعه و خدمات عمومي به كار مي‌آيد؛ مثلا دريافت آخرين خبرها، وضعيت آب و هوا، نظرسنجي، اعلام محل پارك خودرو به سازمان ترافيك و خبركردن اورژانس و ... اما اينكه چرا شركت‌هاي اصلي داراي امتياز خدمات ويژه و حتي خود بخش دولتي، وادي تجارت و تبليغات را انتخاب كرده‌اند، يك دليل ساده دارد. احمديان – مديرعامل يكي از همين شركت‌ها - ناراضي از شرايط موجود مي‌گويد: «سود اصلي در سيستم شارژ معكوس است.
اما فعلا ناچاريم روي درآمد اس‌ام‌اس‌هاي تبليغاتي حساب كنيم؛ كاري كه در تمام دنيا بدون رضايت و خواسته دريافت‌كننده اس‌ام‌اس ممنوع و غيرقانوني است».
دانه‌اي حساب مي‌كني يا فله‌اي؟
قيمت ارسال هر عدد اس‌ام‌اس بسته به اينكه چه روشي را براي ارسال انتخاب كرده باشيد و چه تعدادي درخواست داده باشيد، فرق مي‌كند. ارزان‌ترين تعرفه هم زماني است كه از پنل مستقل اينترنتي استفاده مي‌كنيد و بالاي 5 ميليون پيام مي‌خواهيد بفرستيد.
اخبار موبايل Sms1-zr

اخبار موبايل Sma2-zr


3- اجاره يكساله خط شخصي اس‌ام‌اس
نرخ اجاره خط 8 رقمي بين 000/000/3 تا 000/000/20 ريال باتوجه به روان‌بودن شماره آن
نرخ اجاره خط 7 رقمي بين 000/000/30 تا 000/000/80 ريال باتوجه به روان‌بودن شماره آن
نرخ اجاره خط 6 رقمي حداقل از 000/000/80 ريال به بالا باتوجه به روان‌بودن شماره آن
البته قابليت اين خطوط در كلاس‌هاي مختلف فرق مي‌كند و البته قيمتشان.
سمت ديگر بازار
غير از اس‌ام‌اس‌هايي كه شب و روز بر سر و كولمان مي‌بارند، ‌اس‌ام‌اس‌هايي هم هستند كه كارمان را راه مي‌اندازند؛ همان اس‌ام‌اس‌هايي كه مي‌توانيم با فرستادنشان كلي در وقت صرفه‌جويي كنيم و كارهايمان را جلو بيندازيم؛ مثل پرداخت قبض يا اطلاع از موجودي حساب،‌پرداخت جريمه يا اعلام شكايت.
باز هم غير از اينها، شماره‌هايي وجود دارند كه مي‌توان با اس‌ام‌اس كردن كلمه‌اي به آنها، استخاره گرفت يا از مفهوم يا جايگاه آن در نهج‌البلاغه و قرآن باخبر شد. به هر حال اين قصه سر دراز دارد كه مفصّل آن را در شماره آينده و صفحات سبك زندگي مي‌توانيد بخوانيد.
اس ام‌اس دايورت مي‌كنيم!
پول و تكنولوژي، همه كاري مي‌كنند. خدمات ويژه‌اي براي اس‌ام‌اس در بازار ارائه مي‌شود كه واقعا ويژه است.
امكان ارسال اس‌ام‌اس از طريق Web Services با استفاده از API 350 /000 (ريال)
با استفاده از اين سرويس مي‌توانيد به راحتي از طريق وب‌سايت خودتان به هر تعداد كه تمايل داريد و به هر شماره موبايلي اس‌ام‌اس ارسال كنيد.
پياده‌سازي سيستم نظرسنجي با امكان گزارش‌گيري آماري و نموداري 000 /600 (ريال)
امكان اجراي نظرسنجي با استفاده از تلفن همراه مثل همان چيزي كه در رسانه‌هاي عمومي مانند تلويزيون مي‌بينيد، به‌راحتي و با استفاده از اين سرويس قابل انجام است. امكان تعريف چند نظرسنجي و استخراج اطلاعات آماري و نمودارهاي آن به راحتي وجود دارد.
فعال‌سازي سيستم انتقال پيام دايورت 000 /500 (ريال)
با اين سرويس امكان دايورت يك شماره به شماره تلفن همراه ديگر وجود دارد. به عنوان مثال اگر دوست داريد اس‌ام‌اس‌هاي ديگران به دست شما برسد ولي دوست نداريد كه ديگران شماره تلفن همراه شما را بدانند، با استفاده از اين سيستم مي‌توانيد شماره اختصاصي براي اس‌ام‌اس بگيريد. يعني اس‌ام‌اس‌هاي بقيه به اين شماره اختصاصي فرستاده مي‌شود و سپس اين اس‌ام‌اس‌ها به شماره واقعي تلفن همراهتان فرستاده مي‌شود.





اخبار موبايل Sms2-zr













_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:18 am

زنگ نزن، sms كن



تکنولوژی - محسن امين:
چپ و راست از كليه شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي براي‌تان اس‌ام‌اس مي‌آيد؛

بعضي‌ها را همان موقع پاك مي‌كنيد بروند پي كارشان، تعدادي را هم در اولين فرصت براي 6-5نفر مي‌فرستيد تا در اشاعه اين احتمالا لطيفه بامزه شريك شده باشيد!
اما اينها همه قابليت‌هاي تكنولوژي پيام كوتاه نيست؛ تازگي‌ها، خيلي از شركت‌ها، بانك‌ها و اداره‌هاي دولتي، غير از تلفن و صندوق پستي، براي خودشان يك شماره پيامك (sms) هم دست و پا كرده‌اند كه هم رابط آنها با شما باشد، هم بتوانند با آنها خيلي از خدماتشان را ارائه كنند. مثلا چي؟ همين گرفتن خلافي خودرو يا مطلع شدن از نتيجه كنكور!
فكرش را بكنيد. شما مي‌توانيد با يك سازمان يا شخصيت حقوقي «مسيج» رد و بدل كنيد. مي‌توانيد از سيستم رايانه‌اي آن طرف كه مثل يك روبات دارد به sms خيلي‌هاي ديگر جواب مي‌دهد، آخرين وضعيت آب و هوا يا تغييرات حساب مالي‌تان را بپرسيد و در 3سوت جواب بگيريد.
اما شما حتما يك مشكل كوچولو براي اين كار داريد؛ دنياي اس‌ام اس ، هنوز مركز 118 ندارد كه ازش شماره‌هاي اين مدلي را بپرسيد. سبك زندگي اين شماره‌مان، قرار است براي اولين‌بار، حكم يك «118 اس‌ام‌اس» را بازي كند. تا حالا چنين چيزي ديده بوديد؟

فوريت‌هاي پيام كوتاه
يك چيزي، يعني يك سيستمي در شبكه پيام كوتاه وجود دارد به نام ارزش افزوده كه تازه دارد بالفعل مي‌شود. تعبير خودماني‌اش اين است كه شما از طريق اس‌ام‌اس مي‌توانيد به اطلاعاتي دسترسي پيدا كنيد كه ارزش دارد! كمي بيشتر از پيام گذاشتن با اس‌ام‌اس، وقتي بدقولي كرده‌ايد.
اين اس‌ام‌اس‌ها اگر به شما وفا كنند و دقيق عمل كنند، مي‌توانيد با يك پيام كوتاه از وقت اذان روي گوشي‌تان باخبر شويد يا فيلم‌هاي روي پرده سينماها را بدانيد. اگر هم ويرتان گرفت كه مثلا مسافت بين تهران تا علي‌آباد كتول چقدر است، مي‌توانيد از شماره مخصوص اين كار بپرسيد. اما اگر احساس كرديد بايد يكي به‌تان پند بدهد، شماره مخصوص‌اش موجود است.
كافي است يك پيام بفرستيد تا پندت دهد فراوان. البته، مسئوليت جواب دادن يا ندادن هر كدام از اين شماره‌ها پاي شركت‌هاي خودشان است ما فقط اعلامشان كرده‌ايم. اين هم به تعداد كافي از اين شماره‌ها. اس‌ام‌اس بزنيد و حالش را ببريد.
smsهای خدماتی
sms در تاكسي
خدايي كسي را مي‌توانيد پيدا كنيد كه تا حالا، حداقل يك بار ازش پول اضافي بابت كرايه تاكسي نگرفته باشند؟ دعوا سر هر چه باشد و هر كس، چه راننده چه شما مقصر باشيد، تلفن‌هاي 33737777، 33736666 و 1888 براي رسيدگي به شكايت شما حي و حاضرند.
اخبار موبايل Smstaxi-0319-e


منتها مشكل اين است كه دائم اشغال‌اند و شما، قبل از آنكه موفق به تماس با آنها شويد، بي‌خيال مي‌شويد. اما نگراني چرا؟ مگر موبايل نداريد؟ يك عدد اس‌ام‌اس بفرستيد به شماره 30004246 و شماره تاكسي متخلف را گزارش كنيد. 3سوته به آن رسيدگي مي‌شود. مطمئن باشيد.
137sms
با شماره137 معروف را هم كه مي‌دانيد؛ منتها 2 راه جديد ديگر براي خبر كردن مديريت شهري از مشكلات شهر باز شده؛ يكي اي‌ميل است و ديگري sms. حالا شماره‌اش چيست؟ همين 3000137. كافي است به اين شماره پيام بدهيد تا واحد پردازش خبر مركز 137شهرداري با شما تماس بگيرد و جوياي مشكل شود.
sms پستي
يك عدد بسته بسيار مهم را با سلام و صلوات و هزينه‌اي نه چندان كم، سپرده‌ايد دست اداره پست. اما هنوز جايي كه بايد نرسيده. اين موقع، مي‌توانيد غير از غر زدن، شماره
10 يا 20 رقمي بسته پستي‌تان كه حتما روي فيش دريافتي از پست هم نوشته شده را به شماره 2000441 بفرستيد تا به‌تان بگويد الان، مرسوله شما كجاست. البته يادتان باشد قبل از اين شماره، حرف R را هم بگذاريد.
smsهاي كنكوري
تعدادي شماره‌ پيام كوتاه هم داريم كه راست كار بر و بچ درسخوان است. فكرش را بكنيد، كافي است شماره داوطلبي كنكورتان را به شماره 2000000 بفرستيد تا در اولين فرصت و در شرايطي كه شب اعلام نتايج، تمام وب‌سايت‌ها تعطيل است، به شما اس‌ام‌اس بزند و بگويد كه شاهكارتان در چه حدي بوده؟ يا بعد از 100سال كه دستتان از دانشگاه كوتاه شد و فارغ‌التحصيل شديد، بتوانيد از طريق شماره10001336 از همه اتفاق‌هاي انجمن فارغ‌التحصيلان كشور باخبر شويد.
آنها هم كه مي‌خواهند بيشتر بدانند يا وسط خيابان دنبال ديكشنري مي‌گردند، مي‌توانند به ترتيب به شماره‌هاي 1000384 (آيا مي‌دانيد) و 1000370 اس‌ام‌اس بزنند و جواب بگيرند. البته براي بهره‌مندي از اين موهبت، قبلا بايد در وب‌سايت www.sms2him.com عضو شده باشند.
به لغتنامه آريان‌پور هم با فرستادن اين تركيب نمونه word-to-translate براي شماره 2000444 دسترسي خواهيد داشت.
sms وبلاگي
سرويس وبلاگ پرشين‌بلاگ كلي ابتكار به خرج داده و امكان وبلاگ نويسي از طريق SMS را راه انداخته؛ اين‌طوري شما مي‌توانيد با فرستادن نوشته‌هاي مبارك به وسيله SMS به شماره 300072، به صورت كاملا آنلاين و بي‌سيم، يادداشت مزبور را روي وبلاگ‌تان منتشر كنيد تا همه فيض ببرند. اطلاعات بيشتر را هم از www.persianblog.com/smsblog بگيريد.

sms‌هاي ماشيني
از آخرين باري كه قاچاقي رفته‌ايد توي محدوده طرح ترافيك يا خيابان يك طرفه را سرخود، دو طرفه كرده‌ايد. همه‌اش توي اين فكريد كه افسر پليس شما را ديده و جريمه‌تان كرده يا نه؟ حسش هم نيست كه برويد و خلافي بگيريد.
اصولا آدم دنبال ضرر نمي‌رود كه. اما يك راه كم‌دردسر موجود است كه سرجمع 19 (4+15) تومان خرج دارد. شماره VINكارت ماشينتان را (همان شماره عمودي كنار كارت كه تلفيقي است از عدد و حروف لاتين) به شماره30005151، اس‌ام‌اس كنيد و منتظر باشيد نامه اعمال رانندگي‌تان به صورت يك پيام كوتاه روي گوشي ظاهر شود.
دير و زود دارد اما سوخت و سوزش كمتر گزارش شده. هموطنان عزيز هم كه هنوز دستشان به كارت هوشمند سوخت نرسيده، شماره پلاك ماشينشان را بفرستند به شماره30005150. احتمالا فرجي حاصل خواهد شد و يكي به‌شان خواهد گفت آن كارت دلسوخته الان كجاست.

sms كنتوري
اين همه با sms كار مي‌شود كرد، چرا يك بار هم به خود شبكه موبايل خدمت نكند؟ مثلا چي؟ فيش كاركرد موبايل صادر كند؛ باور كنيد مي‌شود. اينها را هم به‌تان با sms مي‌دهند. هزينه SMSهاي ارسال‌شده، هزينه مكالمه درون شهري، هزينه مكالمه بين شهري، هزينه جابه‌جايي خط و مجموع هزينه‌ها. براي استفاده از اين تسهيلات هم مي‌توانيد از اين روش استفاده كنيد.
اخبار موبايل Smsco-0319-e


براي گرفتن مبلغ كاركرد موبايل، يك SMS با فرمت (تاريخ شروع، تاريخ انتها) براي شماره تماس 30009 بفرستيد.
(860101,860123) عدد سمت چپ، تاريخ شروع مبلغ درخواستي و عدد سمت راست، تاريخ پايان است. قرار است حدود 30 ثانيه بيشتر طول نكشد كه فهرست كاملي از كاركرد موبايل‌تان را بفرستند. اگر اين كار را امتحان كرديد و نتيجه نگرفتيد، براي گرفتن اطلاعات بيشتر حرفH را به شماره30009 بفرستيد.

smsهاي پولدار
مي‌شود از طريق اس‌ام‌اس، پشت باجه‌هاي بانك رفت و آخرين موجودي را چك كرد، قبض تلفن، آب، برق و... را پرداخت كرد. پول جا به جا كرد و قس علي هذا. راهش هم اين است كه برويد شعبه‌اي كه در آن حساب باز كرده‌ايد و فرم درخواست خدمات اس‌ام‌اس را پر كنيد. البته خدمات اغلبشان هنوز نيم‌بند و محافظه‌كارانه است. شوخي كه نيست،‌داريد كلي پول جابه‌جا مي‌كنيد. اين هم شماره‌هاي سرويس پيام كوتاه چند تا بانك كه مي‌شود به صورت اس‌ام‌اسي مشتري‌شان شد.
ملت: 200033 ـ (روابط عمومي) 200030
اقتصاد نوين: 200050
سپه: 200020 ـ 200021 ـ 200022
كشاورزي: (كارگزاري) 2000911 ـ 200093
سامان: 20000
صادرات: 200060
تجارت: 200070
اگر سري به نشاني اينترنتي www.asriran.com هم بزنيد، نمونه آموزشي جابه‌جايي پول با اس‌ام‌اس را برايتان توضيح داده است.
هموطنان پولدار هم مي‌توانند براي اطلاع از پروازهاي داخلي و خارجي عبارت (پرواز) flight-code را به شماره 2000444 بفرستند.
نرخ ارزهاي رايج را هم اين‌طوري مي‌شود پرسيد: Currency-name (اسم پول – كشور) را براي شماره 2000444 sms كنيد، جوابتان را مي‌دهند.
smsهای اطلاعاتی
اطلاعات مي‌خواهيد؟ فعلا اين شماره‌ها را داشته باشيد. زماني به كار مي‌آيند كه براي برنامه‌ريزي روزهاي آتي نياز به اطلاعات فوري داشته‌باشيد.
sms آب و هوايي
شماره‌هاي 09123055005 و 1000305 متعلق به سازمان هواشناسي كشور است؛ شماره پيش‌شماره شهري كه وضعيت آب و هوايش برايتان مهم است را (البته بدون صفر) به شماره‌هاي مزبور مي‌فرستيد و چند ثانيه بعد، از همه ريز و درشت پيش‌بيني 24 ساعته مراكز استاني سازمان هواشناسي كشور مطلع مي‌شويد.
البته با فرستادن عبارت «Weather» به شماره 2000444 هم به منظورتان مي‌رسيد.

sms‌هاي ضروري ـ عمومي
اينها به كار آنهايي مي‌آيد كه مي‌خواهند خودشان را با آخرين شرايط زمين و زمان وفق بدهند و برنامه‌هايشان را بسته به آنها تنظيم كنند. خلاصه اين نوع اطلاعات، مي‌شود همين‌هايي كه مي‌بينيد:
آب و هوا: (ارسال نام شهر) 1000358
ساعت‌ كشورها: (ارسال نام كشور) 1000392
ترين‌ها: 1000393
مكان‌هاي ديدني هر شهر: 1000394
مسافت بين شهرها: 1000396

sms، آي‌تي
اطلاعات لازم در مورد دنياي آي‌تي را هم مي‌شود از اين شماره‌ها استعلام كرد:
آخرين بازي‌هاي رايانه‌اي: 1000400
جديدترين نرم‌افزار: 1000401
از شماره 1000355 هم مي‌توانيد بپرسيد كه وب‌سايت اينترنتي موردنظرتان Available(فعال) هست يا نه!
اين شماره‌ها هم در صورتي به‌تان جواب مي‌دهد كه عضو همان سايت شده باشيد.

sms روي بورس
يكي از كارگزاري‌هاي بورس، سيستمي راه انداخته كه به شما در مورد شاخص بورس، آخرين قيمت سهام معامله شده، حجم معاملات روز و... اطلاعات مي‌دهد. اگر نصفه شب از ترس سقوط قيمت سهامتان از خواب مي‌پريد و از استرس، تا مرز سكته كردن مي‌رويد، كافي است يك عدد اس‌ام‌اس ناقابل از همان داخل رختخواب به شماره 09125885461بفرستيد.
براي گرفتن قيمت سهام شركت‌هايي كه تمام زندگي‌تان را در آنها سرمايه‌گذاري كرده‌ايد، كافي است «نماد» آنها را حتي به صورت فارسي اس‌ام‌اس كنيد. جواب شما، چيزي شبيه اين است:
شاخص بورس و تغييرات آن:
InDEX:10.105D-6
اگر هم كارتان زيادي تخصصي است و مي‌خواهيد بدانيد حجم معامله‌هاي شركت‌هاي دلخواه شما چقدر است، كلمه «hajm» را قبل از نمادهاي مورد نظرتان تايپ كنيد. جوابتان را مي‌گيريد. ان‌شاءالله.
راه ديگرش هم اين است كه براي گرفتن اطلاعات به شماره 2000444 اين عبارت‌ها را بفرستيد:
(نرخ سهام يك شركت) bourse company-id
(بيشترين افزايش قيمت) bourse high
(كمترين افزايش قيمت) bourse low
smsهای اختیاری
اين هم دنيا از اس‌.‌ام. اس براي آنهايي كه وقت اضافه، حوصله‌زياد و ذوق بالايي دارندو البته كساني كه دنبال اطلاعات مذهبي در دنياي ديجيتال مي‌گردند.
sms‌هاي تفنني
حوصله‌تان سر رفته؟ دنبال يك لطيفه مي‌گرديد كه كمي بخنديد يا برويد سينما پاي يك فيلم درست و حسابي اما نمي‌دانيد كي و كجا برويد، كافي است به اين شماره‌ها اس‌ام‌اس بزنيد و اين چيزها را بپرسيد. البته باز هم اول بايد در وب سايت sms2him.com . عwww عضو شده باشيد:
اس‌ام‌اس لطيفه: 1000380
اس‌ام‌اس سركاري: 1000385
اس‌ام‌اس عاشقانه: 1000386
اس‌ام‌اس پنددهنده!: 1000388
اس‌ام‌اس چيستاني: 1000391
اطلاعات فيلم‌هاي سينماها: 1000397
اعلام 6 تيم اول ليگ برتر: 1000399
ساعت پخش برنامه‌هاي تلويزيوني: 1000398
فال حافظ:
راهش اين است؛ نام مبارك حافظ را (البته اين‌طوري: hafez) به شماره 2000444 بفرستيد و فالتان را بگيريد.
شماره ديگرش هم اين است: 1000388

sms با چاشني مذهبي
مي‌خواهيد استخاره كنيد يا از وضعيت اعزامتان به سفر حج باخبر شويد يا دنبال حكمتي در نهج‌البلاغه مي‌گرديد و دسترسي به كتاب و كامپيوتر نداري. براي اين كارها، كافي است به اين شماره‌ها اس‌ام‌اس بزنيد و چيزي را كه مي‌خواهيد به لاتين بنويسيد. مثلا «azan»:
با فرستادن تركيب azan+code shar (azan21) به شماره 000/000/2، زمان دقيق اذان‌هاي آن روز و فردايش را خواهيد گرفت. اين هم چند نمونه‌ ديگر.
سازمان حج و زيارت تهران: 20006451
اذان و اوقات شرعي: 2000916
استخاره: 1000357(بايد عضو سايت sms 2him.com شويد)
قرآن: 1000359(عضو در sms 2him)
(ابتدا شماره سوره و سپس شماره آيه و بعد حرف f يا A براي فارسي يا عربي بودن آيه بزنيد)
حديث: 1000381(عضو در sms2him)
نهج‌البلاغه: 1000382(sms2him)
سخن روز:1000383 (sms2him)
اوقات شرعي
فرستادن 2 حرف «pt» به شماره 200444 كمكتان مي‌كند.
بيا اين ور بازار، خبر ببر؛ sms همشهری
ماجراي خبرهايي كه موسسه همشهري روي گوشي خيلي‌ها مي‌فرستد را شنيده‌ايد اما كمتر ديده‌ايد. حتما حالا هم دربه‌در دنبال راهي مي‌گرديد كه همشهري روي گوشي شما هم پيام بفرستد و تقي به توقي خورد، خبرتان كند.
شماره‌هاي SMS خبري همشهري، 1000251 و 3000251 است و براي درخواست عضويت در جامعه خبري آن كافي است به يكي از اين دو تا شماره SMS بزنيد يا باشماره 23023290 تماس بگيريد و مشتري مركز اطلاع‌رساني الكترونيك همشهري شويد.
گروه‌هاي خبري SMS همشهري 12 تاست كه شامل اينها مي‌شود: «اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، شهري، ورزشي، IT، سياسي، بورس، خانواده، سلامت و بهداشت، علمي و بين‌الملل».
شما مي‌توانيد انتخاب كنيد كه عضو كدام گروه خبري باشيد و البته هزينه‌اش را هم بپردازيد. بله! چي فكر كرديد؟ به خيالتان اين قلم پيام‌هاي كوتاه كه پر از خبرهاي داغ‌اند، همين‌جوري مجاني ريخته‌اند وسط شبكه تلفن همراه و مي‌آيند سمت شما؟ نخير! كلي زحمت پايشان كشيده مي‌شود. عضو هر گروهي كه شويد، روزانه 7 تا 12 خبر برايتان مي‌آيد.
هزينه اشتراك هر گروه هم براي يك دوره 3 ماهه، 9 هزار تومان ناقابل است. ميانگين بگيري، مي‌شود خبري 10 تومان!
اگر عضو چند گروه شويد، تخفيف مي‌گيريد.اگر هم خودتان خبرنگاري، روزنامه‌نگاري چيزي باشيد، معرفي‌نامه بدهيد، در 2 گروه خبري با تخفيف 100 درصد عضو مي‌شويد.
آن 289000 مشترك هم كه از قديم، مجاني عضو شده بودند، هنوز هم خبر مي‌گيرند؛ منتها روزي يكي، 2 خبر بيشتر برايشان فرستاده نمي‌شود.
حجاج محترم هم اگر در شرايط سفر حج گوشي تلفن همراه از گردنشان آويزان بود و يكدفعه برايشان SMS آمد و آخرين خبرهاي ايران و پيام و تذكرات سازمان حج و زيارت را بهشان رساند، تعجب نكنند و از ترس هزينه زياد رومينگ بين‌المللي، گوشي را خاموش نكنند؛ SMS را موسسه همشهري برايشان فرستاده و هزينه رومينگ SMS براي عربستان هم صفر است.
اما آنها كه زيادي پيگير خبرند؛ آخر بعضي خبرهاي روزانه روزنامه همشهري، يك كد 3 رقمي وجود دارد. اگر كليد كرده‌ايد كه بقيه خبر چه مي‌شود و خبرهاي جديد در آن مورد بعد از چند ساعت آينده چيست، كافي است اين كد 3 رقمي را به شماره‌هاي SMS خبري همشهري بفرستيد و منتظر بمانيد تا ادامه خبر كه احتمالا فردا در روزنامه چاپ مي‌شود، همين امروز برايتان بيايد.
مگه خُل‌ام SMS كنم؟
يان پيرسون - آينده‌پژوه انگليسي مي‌گويد وقتي ما آينده‌پژوه‌ها اولين بار از اس‌ام‌اس صحبت كرديم، مردم به ما خنديدند. آنها مي‌گفتند وقتي مي‌تواني گوشي را برداري، همزمان صحبت كني و صداي طرف مقابل را هم بشنوي، چرا بايد زحمت نوشتن پيغام را به خودت بدهي؟ اما بيشتر تغييرها آن‌قدر آرام اتفاق مي‌افتند كه ما معمولا توجهي به آنها نمي‌كنيم؛ همان مثال معروف قورباغه كه وقتي آرام آرام در آب بجوشد، نمي‌فهمد چه بلايي دارد سرش مي‌آيد.
همه‌گير شدن پيام‌هاي كوتاه‌ هم همين‌طور است؛ آن اوايل، اس‌ام‌اس فقط براي جوان‌ترهاي كنجكاو و عشق‌تكنولوژي‌ها بود و كم پيش مي‌آمد كسي جواب اس‌ام‌اس را بدهد، چون بيشتر سرويس‌هاي پيام كوتاه هنوز غير فعال بود. حالا بدون اينكه ما به اين موضوع فكر كنيم، اس‌ام‌اس دارد مهم‌ترين وسيله‌ ارتباطي مي‌شود.
همين الان توي قبض‌هاي خيلي از ما، هزينه‌ اس‌ام‌اس بيشتر از تماس‌هاي درون‌شهري و بيرون‌شهري شده است. فرداروز كه ديگر همة پدر و مادرها هم مثل ما اس‌ام‌اس‌باز بشوند، ديگر لازم نيست همان چندهزار تومان هزينه تماس‌ها را هم بدهيم؛ انگار همه ما يك پيام كوتاه را به يك تماس طولاني ترجيح مي‌دهيم.
اولين پيام كي آمد؟
اولين پيام كوتاهي كه روي گوشي تلفن همراه يك ايراني فرستاده شد، متولد مرداد ماه1381 است. اين پيام براي مخاطبش به اندازه شنيدن اولين صدا از تلفن اختراعي گراهام‌بل عجيب بود؛ آن‌قدر كه خانم جواني كه آن را دريافت كرد فكر مي‌كرد يك نفر مزاحمش شده يا گوشي‌اش خراب شده كه يكهو يك متن رويش نوشته شده. اما متن پيام معني داشت.
فرستنده هم كلي احترام و احتياط در نظر گرفته بود كه دعوا نشود. شركت ارتباطات سيار، حتي مي‌خواست مطمئن شود اين sms به دست كسي رسيده؛ «سلام دوست عزيز! اگر اين پيام را دريافت كرديد، با اين شماره تماس بگيريد!»





اخبار موبايل Sms1-0319-c













_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:18 am

پيامك»ها را فارسي بنويسيد



ارتباطات - گروه ادب و هنر:
سرانجام پس از مدت‌ها بي‌توجهي و گذشتن كار از كار، صداي رسيدن پيام‌هاي كوتاهي براي تشكيل جبهه صيانت از زبان فارسي شنيده مي‌شود.

اين پيام‌ها كه با صدور بيانيه جمعي از استادان زبان‌فارسي آغاز شدند، با اعلام خبري درباره نرخ پيامك( اس‌ام‌اس) ، ادامه پيدا كرد و اميدواري را بيشتر.
بيانيه يادشده كه توسط 25 استاد مطرح ادبيات فارسي در دانشگاه‌هاي تهران امضا شده است، فضاي فناوري ارتباطات و اطلاعات را هدف گرفته و مي‌گويد: در سال‌هاي اخير، تحولات گسترده و شتابان در عرصه فناوري – به‌ويژه رايانه و ارتباطات سيار – باعث شده كه متخصصان ما نتوانند در زمينه تطابق بخشيدن خط فارسي با فناوري‌هاي نوين، چنان‌كه بايد و شايد، چاره‌انديشي كنند و همچون جوامع ديگر در اين زمينه، تدبيري بايسته و جامع بينديشند و همين تأخير، به نگراني‌هايي در ميان اصحاب فرهنگ و دوستداران خط فارسي دامن زده است.اما اين بيانيه درواقع نخستين پيام ارسالي در اين حوزه نيست.
10 ماه پيش محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهوري با صدور بخشنامه‌اي، مسئولان و كاركنان دستگاه‌هاي اجرايي و مراكز فرهنگي و دانشگاهي را به رعايت دستور خط فارسي با روش يكسان، موظف كرد.
در اين بخشنامه، رئيس جمهوري با تأكيد بر اصل 15 قانون اساسي و نيز تكليفي كه اساسنامه فرهنگستان زبان و ادب فارسي در حفظ قوت و اصالت زبان فارسي دارد، 4 نكته را به همه بدنه دولت، گوشزد كرد:
1 – دستور خط فارسي را كه از سوي اين فرهنگستان ابلاغ مي‌شود، در همه اسناد و مكاتبات رسمي، كتب درسي، روزنامه‌ها و... استفاده كنند.
2 – معادل‌هاي فرهنگستان را به‌جاي واژه‌هاي بيگانه استفاده كنند.
3 – دستگاه‌هاي مربوط از همه روش‌هاي فرهنگي براي آموزش و ترويج مردم نسبت به كاربرد صحيح خط فارسي، استفاده كنند.
4 – نتايج اقدامات وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات دولتي به شخص رئيس جمهور گزارش شود.
اين بخشنامه، هفته اول مرداد سال 85 ابلاغ شده است و حالا پس از 10 ماه پاسخ اين پرسش كه چه‌قدر مفيد بوده است و آيا واقعا وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي دولتي نتيجه اقدامات خود را به احمدي‌نژاد گزارش كرده‌اند يا نه، برعهده دفتر رياست جمهوري است. اما بيانيه استادان زبان فارسي مي‌تواند گواه اين مطلب باشد كه دست‌كم در حوزه فناوري اطلاعات، ماجرا نه‌تنها به قوت خود باقي است، بلكه هر روز بدتر مي‌شود.
در بخش ديگري از بيانيه مذكور آمده است: به‌عنوان مثال، ميليون‌ها نفر مشترك تلفن‌هاي همراه، در ميليون‌ها پيام كوتاهي كه روزانه ارسال مي‌كنند، از خط بيگانه استفاده مي‌كنند. به‌نظر مي‌رسد كه مشكلات موجود در فرستادن پيام به خط فارسي و احيانا گران‌تر بودن تعرفه خط فارسي، در اين زمينه بي‌تأثير نبوده است.
ظاهرا همين جملات سبب شده است تا 2 روز پس از انتشار اين بيانيه، مسئولان مخابرات اعلام كنند اس‌ام‌اس‌هاي فارسي، به‌صورت نيم‌بها محاسبه مي‌شوند. اين اقدام كه تنهابه اپراتور اول پيام كوتاه مربوط است، شايد بتواند اندكي از مشكل را حل كند، اما همان‌طور كه محمدرضا تركي، استاد زبان فارسي و يكي از امضاكنندگان بيانيه ياد شده مي‌گويد، اين مشكل، در اپراتور دوم و ايرانسل باقي مي‌ماند، ضمن آن‌كه براي استفاده درست از تعرفه نيم‌بها، نياز به اطلاع‌رساني بسيار گسترده‌تر است.
از سوي ديگر، حالا آن‌قدر زبان مجعول فينگليش جاافتاده و آن‌قدر در معادل‌سازي‌هاي مناسب، تعلل شده كه بعيد به‌نظر مي‌رسد اتفاق مهمي رخ دهد. شايد به اين علت كه همواره مقابله با هجوم زبان علمي در عرصه فناوري اطلاعات، به شكلي كلي و مبهم صورت گيرد.
درحالي‌كه شايد بهتر اين باشد كه هركدام از پديده‌ها به‌صورت روشن و جداگانه، بررسي شده، ابتدا معادل مناسب آن، پيش از آن‌كه كاملا در بين مردم جابيفتد، توسط فرهنگستان ساخته شود و سپس، سراغ مورد بعدي برويم.
در حال حاضر، تنها در زمينه اس‌ام‌اس، به اعتقاد بسياري از اهالي فن، معادل پيام كوتاه، واژه مناسبي نيست. دكتر ميرجلال‌الدين كزازي در اين‌باره مي‌گويد: من هم معتقدم پيام كوتاه چون بلندتر از SMS است، مناسب نيست و بخت برابري با آن‌را نخواهد داشت، اما پيامك يا پيامه، چون كوتاه است، شايسته‌تر است.
كزازي كه خود همواره اصرار زيادي بر استفاده از واژه‌هاي فارسي دارد، ادامه مي‌دهد: اين نكته كه ما واژه‌اي فارسي را به‌جاي واژه‌اي فرنگي برگزينيم، اما يكسره كاربرد نيابد، اصلا مهم نيست، زيرا واژه ساخته شده در گنجينه زبان باقي و بر غناي آن مي‌افزايد.به‌نظر مي‌رسد واژه پيشنهادي كزازي، به‌عنوان گام نخست در تشكيل جبهه صيانت از زبان فارسي در عرصه فناوري اطلاعات، واژه مناسبي است. اما بدون شك براي كسب برتري در اين نبرد، تنها با پيوستن نيروهاي كمكي ممكن است.
محمدرضا تركي در اين‌باره مي‌گويد: به قول دكتر شفيعي كدكني، اگر فردوسي در روزگار ما بود و مي‌خواست كاري به عظمت شاهنامه انجام دهد، قطعا مشكل خط فارسي را حل مي‌كرد. تطبيق اين خط با نيازهاي امروز و به‌ويژه با زبان رايانه و فناوري اطلاعات، شايد مهم‌ترين مسأله باشد و اين مسأله‌اي است كه بدنه علمي كشور و مسئولان اجرايي بايد به دنبال آن باشند.
كاش بخشنامه رئيس جمهوري، فراموش نمي‌شد.






[img:f682]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posa/8602/MMS7-2mobile[100].jpg[/img:f682]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:18 am

ارسال SMS فارسي با قيمت لاتين



ارتباطی - گروه دانش:
واكنش مسئولان مخابرات به هشدار اساتيد زبان فارسي.

هنوز يك هفته از بيانيه استادان زبان فارسي دانشگاه تهران مبني بر تهديد زبان فارسي با گسترش استفاده از SMS،نگذشته بود كه مسئولان مخابرات اعلام كردند نرم افزاري با قابليت ارسال SMS فارسي به قيمت نيم بها، به نحوي كه هم قيمت ارسال SMS لاتين باشد، از سوي اپراتور اول ارسال پيام كوتاه كشور، طراحي و ساخته شده است.
ظهور رسمي‌رسم الخط فينگليش در ايران را شايد بتوان به دهه 70 و رواج استفاده از اينترنت نسبت داد، اما استفاده از اين خط در يكي دو سال گذشته و همزمان با افزايش كاربران تلفن همراه با رشد فزاينده‌اي همراه بوده است.
در اين مدت كاربران ايراني آنقدر براي يكديگر با خط فينگليش جوك فرستادند كه كارشناسان از جايگزيني غير رسمي‌خط فارسي با اين پديده نوظهور نگران شدند تا آنجاكه چندي پيش جمعي از استادان زبان و ادبيات فارسي در بيانيه‌ هشداردهنده‌اي، از وضع خط فارسي در فضاي کامپيوتر و ارتباطات سيار، ابراز نگراني، و بر ضرورت صيانت از اين خط تأكيد كردند.
اما در ميان تمام دلايلي كه براي استفاده از اين رسم الخط از سوي كاربران همراه مي‌توان مورد اشاره قرار داد، شايد گران تر بودن تعرفه ارسال پيام كوتاه به زبان فارسي از اهميت به سزايي برخوردار باشد و اين دقيقا نكته‌اي است كه در بيانيه استادان زبان فارسي دانشگاه تهران هم مورد اشاره قرار گرفته است: «فقدان چاره‌انديشي جامع در اين زمينه باعث شده است كه بسياري از كاربران كامپيوتر و فناوري‌هاي نوين، با وجود عشق و علاقه‌ فراوان به خط و فرهنگ ملي، از سر ناچاري به الفباي انگليسي روي بياورند و به عنوان ‌مثال ميليون‌ها نفر مشترك تلفن‌هاي همراه، ‌در ميليون‌ها پيام كوتاهي كه روزانه ارسال مي‌كنند، از خط بيگانه استفاده كنند. به نظر مي‌رسد كه مشكلات موجود در فرستادن پيام به خط فارسي و احيانا گران‌تر بودن تعرفه‌ خط فارسي، در اين زمينه بي‌تأثير نبوده است.»
با ارائه نرم افزار مذكور به نظر مي‌رسد كاربران همراه ديگر بهانه‌اي براي ارسال پيام كوتاه با رسم الخط فينگليش نداشته باشند. عليرضا احمديان زارچي مديرعامل شركت اپراتور اول SMS كشور در گفتگو با ايلنا با اعلام خبر امكان ارسال SMS فارسي با رسم الخط نستعليق، اظهار داشت: «در حال حاضر شاهد خطري كه خط فارسي را تهديد مي‌كند هستيم و مي‌‏دانيم كه رسم‌الخط لاتين كه اين روزها به فينگليش مشهور شده عملا به دو علت ارزيابي و قابليت خوانده شدن در تمامي‌انواع گوشي‌‏هاي تلفن همراه بسيار مورد استفاده قرار گرفته است.»
وي افزود: «شركت ما به عنوان مجري سيستم‌‏هاي موبايل، ساخت نرم‌افزاري با قابليت ارسال SMS فارسي به قيمت نيم بها، به نحوي كه هم قيمت ارسال SMS لاتين باشد را در دستور كار خود قرار داد و هم اكنون موفق به ساخت اين نرم افزار كه در دنيا بي نظير است، شده ايم.»
احمديان در مورد شيوه محاسبه تعرفه ارسال SMS با استفاده از اين نرم‌افزار گفت: «اين سيستم، متن فارسي را به مخابرات ارسال نمي‌كند تا شامل بهاي پيام فارسي شود، بلكه در ازاي هر حرف فارسي يك كد را به سمت گوشي مخاطب ارسال مي‌كند كه اين كدها نيز طربق تعرفه معمولي محاسبه مي‌شود.»
البته ظاهرا ارسال پيام كوتاه به شيوه كد شده محاسن ديگري هم دارد: «همان طور كه توانستيم ارسال SMS به صورت رمز شده را به مشتركين هديه كنيم، اين بار نيز درصدد ارائه خدمتي ديگر هستيم و اميدواريم با تركيب دو سيستم فوق در يك نرم افزار امكاني را فراهم كنيم كه هم ارسال SMS به صورت فارسي مقدور شود و هم ارسال انجام شده به صورت رمز منتقل شده تا پيوسته حريم خصوصي مشتركين محفوظ شود.»
با اين تفاصيل اگر به استفاده از اين سيستم مشتاق شده ايد كافي است يك پيام كوتاه به شماره 100035 ارسال كنيد تا از نحوه دانلود برنامه مذكور مطلع شويد. احمديان، با بيان اين مطلب، يادآورشد: «نرم افزار فوق طي يك ماه آينده به متقاضيان ارائه مي‌شود و مشتركين مي‌‏توانند علاوه بر خط نستعليق از قابليت تغيير رنگ، تغيير خطوط مانند امكانات نرم افزار WORD براي ارسال SMS استفاده كنند.»
وي، افزود: «اين نرم افزار روي همه گوشي‌‏هاي تلفن همراه دانلود مي‌شود و مشتركين همه اپراتورهاي همراه در كشور مي‌‏توانند به صورت رايگان از آن استفاده كنند.»





اخبار موبايل Sms.sb
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:18 am

جهاني بزرگ در سيطره رسانه‌اي كوچك



تکنولوژی - فريده عباسي:
«سلام دوست عزيز، اگر اين پيام را دريافت كرديد، با اين شماره تماس بگيريد»!

مرداد ماه سال 1381،‌ اولين پيام كوتاه (SMS) ارسالي در ايران به وسيله يك سيستم كاملاً ايراني وابسته به دانشگاه صنعتي شريف آزمايش شد و دريافت كننده آن خانم جواني بود كه اين پيام عجيب را چيزي جز يك مزاحمت تلفني نمي‌توانست قلمداد كند.
به همين دليل اقناع او و پدرش كه ناخواسته اولين مشتركاني بودند كه به دنياي تازه‌اي از فناوري اطلاعات و ارتباطات راه پيدا كرده بودند، امري بس دشوار مي‌نمود.
سرويس پيام كوتاه (SMS)، ابتدا در سال 1991 در اروپا و در شبكه بي‌سيم به‌كار گرفته شد و از سال 1998 در جايگاه واقعي خود قرار گرفت، اما SMS در ايران با تاخير زماني، در حالي كه بيشتر نقاط دنيا اين شيوه ارتباط را به عنوان يك سيستم پركاربرد مورد استفاده قرار داده بود، شروع به كار كرد، جالب اين‌كه تا قبل از راه‌اندازي آن در حد بسيار كمي، مشتركان تلفن همراه در ايران از وجود چنين خدمتي در شبكه ارتباطات سيار آگاه بودند و تصور عمومي اين بود كه خدمات تلفن همراه، تنها محدود به خدمات مكالمه است.
شايد علت اصلي چنين رويكردي اين بوده كه در هنگام خريد اين سيستم كه توسط يك شركت چيني در بهمن ماه 1381 نصب شد، تعداد مشتركان تلفن همراه، بيش از 5/2 ميليون نفر بود،‌ ولي سيستم خريداري شده تنها ظرفيت يك ميليون مشترك را داشت.
دكتر داوود زارعيان، مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران در خصوص استقبال اوليه از سرويس پيام كوتاه (SMS) در ايران مي‌گويد: «همان‌طور كه در سالهاي اول ورود تلفن همراه به ايران در خصوص فروش آن دچار مشكل بوديم و هر كس فردي را براي اشتراك به شركت مخابرات معرفي مي‌كرد، 5 هزار تومان حق‌العمل دريافت مي‌كرد از سرويس پيام كوتاه نيز در بدو امر استقبال چنداني نشد، اين روند تا سال 1383 ادامه پيدا كرد تا اين‌كه اين موضوع مورد اقبال عمومي قرار گرفت، ولي ديگر شبكه، پاسخگوي درخواست متقاضيان نبود، تا اين‌كه با گسترش روزافزون شبكه،‌ در آبان ماه امسال به 11 ميليون مشترك سرويس پيام كوتاه به تعداد مشتركان تلفن همراه داريم».
به هر ترتيب استفاده از پيام كوتاه (SMS) در ايران به دلايل مختلف رشد آهسته‌تري نسبت به ساير نقاط جهان تجربه كرد. طبق آمار شركت مخابرات ايران سرانه هر مشترك ايراني، به‌طور متوسط دو پيام در روز است كه به گفته «مديركل روابط عمومي اين شركت در 7 ماهه سال جاري، ارسال 4 ميليارد و 200 پيام كوتاه كه متوسط ماهانه آن 600 ميليون و متوسط روزانه آن 20 ميليون است در مقايسه با بسياري از كشورهاي جهان ارقام قابل توجهي نيست.
SMS در جهان
افزايش سريع ميزان استفاده از SMS داراي سابقه بسياري است. بازارهاي تمام نقاط جهان به‌خصوص اروپا، بعد از اين‌كه اپراتورها، SMS دوطرفه را پياده‌سازي كردند و مشكلات موجود براي ارتباط بين اپراتورها را برطرف كردند، روز به روز افزايش يافت.
اروپا و شبكه GSM، محل تولد پديده SMS است. در نتيجه بيشترين ميزان استفاده از آن هم در اين قاره اتفاق افتاد. شايد يكي از دلايل بيشتر بودن استفاده در اروپا را بتوان زبان و خط دانست كه استانداردهاي SMS و گوشي‌ها با توجه به محدوديت زبان و خط لاتين ايجاد شده‌اند و در نتيجه استفاده از آن به سادگي در ميان كساني كه داراي زبان‌هاي با خط لاتين هستند، رواج بيشتري يافت.
شرق آسيا نيز يكي از بزرگترين موفقيت‌هاي SMS را رقم زده است،‌ تا جايي كه كشوري مانند فيليپين در صدر فهرست كشورهاي جهان از نظر تعداد پيام‌هاي ارسالي به ازاي هر مشترك تلفن همراه قرار گرفته است.
اپراتورهاي تلفن‌هاي همراه در اين كشور با توجه به صنعت ساير تكنولوژي‌هاي ارتباطي به‌خصوص اينترنت از SMS بهره‌برداري فراواني كرده‌اند، چين نيز يكي از كشورهايي است كه استفاده از پيام كوتاه (SMS)،‌ در سالهاي اخير در آن رشد بسيار سريعي را شاهد بوده است.
در كشورهايي مانند ژاپن نيز، آمار به‌طور طبيعي بالاست و اپراتورهاي اين شبكه‌ها از نظر رشد ميزان استفاده و آمارهاي موجود، بيشتر اروپايي هستند. البته ژاپن در زمينه خدمت غيرمكالمه‌اي تلفن همراه تا حدودي رويه خود را دارد و در بعضي جنبه‌ها،‌ استانداردهاي خاص خود را تدوين كرده است.
نامه‌هايي كه دوباره نوشته مي‌شوند...
SMS، امكان ارسال پيام كوتاه به صورت Point to point (يك مشترك به مشترك ديگر) و Point to molti point (يك مشترك به چند مشترك) است.
مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ضمن تعريف ارايه شده از سرويس پيام كوتاه از جمله مزاياي آن را هميشه در دسترس بودن، حتي در زمان خاموش بودن دستگاه، ارزان‌تر بودن هزينه آن نسبت به مكالمه عنوان مي‌كند و مي‌افزايد: «هزينه هر پيام كوتاه، 30 درصد هزينه مكالمه است و آمارها نشان مي‌دهد، 37 درصد درآمدهاي شركت‌هاي مخابرات از طريق اين سرويس تامين مي‌گردد. اما از جمله مزاياي پنهان قابل توجه اين سرويس را مي‌توان چنين برشمرد:
1- يكي از پيش‌شرط‌هاي استفاده از اين سرويس، دست‌كم داشتن سواد خواندن و نوشتن است.
2- استفاده مداوم و پيوسته از اين سرويس، سرعت و مهارت فرد را در تايپ بالا برده و در نتيجه توانمندي او را مي‌افزايد.
3- افزايش تحقق‌پذيري وعده‌ها از ديگر ويژگي‌هاي استفاده از اين سرويس است، به اين ترتيب كه ارسال و دريافت پيام كوتاه توسط مشترك به دليل قابل استناد بودن آن مانع خلف وعده و در نتيجه به موقع رسيدن سر قرار و همچنين انجام امور سر وقت خواهد شد.

4 - فرهنگ نامه‌نگاري، پس از مدتها وقفه به دليل رونق يافتن مكالمات تلفني، مجدداً فراگير شده و در نتيجه دوستي‌ها بيشتر و مهرباني‌ها صد چندان مي‌شود.
5 - از اين پس كمتر كسي به دليل قطع برق و خرابي زنگ، پشت در خانه منتظر خواهد ماند.
6 - ادبيات نوشتاري به تدريج جاي خود را با ادبيات شفاهي عوض كرده و در نتيجه اصلاح در ساختار زبان محاوره‌اي صورت مي‌گيرد.
7 - سرويس پيام كوتاه، قابليت ارسال و دريافت پيام را در هر لحظه دارد و مشكلاتي را كه به علت ترافيك در زمينه مكالمه امكان دارد،‌ رخ دهد، در اين سرويس وجود ندارد.
8 - ويژگي ديگر سرويسSMS اين است كه در حالت روشن بودن گوشي، پيام مورد نظر دريافت مي‌شود و اگر به هر دليلي، نظير خاموش بودن گوشي، يا در دسترس نبودن، امكان دريافت سريع وجود نداشته، مركز SMS پيام مورد نظر را نگهداري كرده (حداكثر تا 24 ساعت) تا در اولين فرصت پيام مخابره شود.
گونه‌شناسي پيام‌هاي كوتاه
تحقيقات نشان مي‌دهد كه طنز و فكاهي، پيام‌هاي اجتماعي، سياسي، عشقي، تبليغي، تجاري، مذهبي، خرافي، اطلاع‌رساني، ادبي، ورزشي و اخلاقي عمده‌ترين پيام‌هايي هستند كه در شبكه SMS بين مخاطبان رد و بدل مي‌شود.
دكتر زارعيان درباره علت استقبال عمومي از پيام كوتاه (SMS)، به ارزان بودن آن نسبت به هزينه مكالمه تاكيد مي‌كند و مي‌گويد: «اطلاع‌رساني آزاد، ناشي از درهم شكستن محدوديت‌هايي كه رسانه‌هاي ديگر مانند راديو و تلويزيون با آن مواجه هستند، در اين سرويس وجود ندارد،‌ امنيت نسبي فضاي تبادل اطلاعات، نياز جامعه به تفريح و سرگرمي و كاركرد تبليغاتي، سياسي، اقتصادي از جمله دلايلي هستند كه روز به روز، اقبال عمومي را در سراسر جهان به استفاده از پيام كوتاه افزايش مي‌دهد».
وي در حالي كه تاثيرات پيام كوتاه را فردي و اجتماعي مي‌خواند، توضيح مي‌دهد: «در حوزه فردي، ايجاد احساس آزادي بيشتر در بيان افكار و عقايد، تقويت حس اجتماعي و بي‌پروايي در بيان تمايلات دروني از جمله تاثيراتي است كه نمي‌توان آن را ناديده گرفت، اما در حوزه اجتماعي، ايجاد فضاي شاد، كمك به شكست انحصار رسانه‌اي و دامن زدن به شيوه مباحث رواني جامعه از جمله ويژگي‌ها و تاثيرات پيام كوتاه است».
آنچه در اين ميان، جالب به نظر مي‌رسد اين است كه به گفته زارعيان محتواي پيام‌هاي كوتاه با گذشت زمان به سوي واقعي‌تر شدن، پيش مي‌رود و به همان ميزان كه از تعداد پيام‌هاي عشقي، عاطفي، لطيفه و... كم مي‌شود بر تعداد پيام‌هاي خبري و تبليغي افزوده مي‌شود.
SMS در بحران
امروزه علاوه بر شكل‌گيري ارتباطات ميان فردي از طريق SMS، بهره‌گيري بانك‌ها،‌ سازمان‌هاي هواشناسي، فرودگاه‌ها، سايت‌هاي خبري و... در حوزه اطلاع‌رساني يا تبليغات تجاري، سياسي، فرهنگي و حتي مسابقات و برنامه‌هاي تلويزيوني از اين سرويس، از جمله مباحثي كه طي سالهاي اخير به‌طور جدي از سوي اتحاديه جهاني مخابرات پيگيري و به تمام كشورها تاكيد مي‌شود، لزوم تقويت زيرساخت‌هاي سرويس پيام كوتاه است؛ چرا كه ارسال پيام كوتاه SMS در زمان بحران به‌ويژه بحران‌هاي طبيعي و حوادث غيرمترقبه تنها از اين طريق امكان‌پذير است، چرا كه تقويت اين شبكه‌ها، آسيب‌پذيري شبكه‌هاي تلفني را در زمان بحران قابل جبران مي‌كند.
دكتر حسن نمكدوست،‌ دكتراي علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبايي و مدير مركز آموزش همشهري در ارتباط با موضوع SMS و بحران مي‌گويد: وقتي كه برج‌هاي دوقلوي آمريكا فرو‌ريخته شد، تلفن همراه جايگاه ويژه‌اي در ميان وسايل ارتباطي پيدا كرد؛ زيرا جان بسياري از انسان‌ها در آن لحظات بحراني، متكي به اين تكنولوژي بود.
در زير آوارهاي ساختمان‌هاي فرو ريخته، انسان‌هايي بودند كه تنها وسيله ارتباط آنها كه در واقع تنها راه نجاتشان محسوب مي‌شد، تلفن همراه بود».
وي در حالي كه SMS را تحول خاصي در مقطع تاريخ كنوني عنوان مي‌كند، مي‌افزايد: «از سال 1980.م بسياري از ديوارها فرو ريخت كه تنها شامل ديوارهاي آهنين دورادور شوروي نبود، بلكه اينترنت، تلفن همراه و سرانجام SMS به عنوان يك رسانه كوچك جديد به اقتضاي شرايط سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي حاكم بر زمان ما به‌وجود آمده است».

***
«لي چون‌كيل»، نوجوان 16 ساله اهل كره جنوبي با شيطنت خاصي در حالي كه در كلاس درس حاضر شده بود، به دوست خود پيغامي فرستاد. او به‌قدري در اين كار مهارت داشت كه حتي مجبور نبود تا مستقيماً به صفحه كليدهاي گوشي تلفن همراه خود نگاهي بيندازد.
پيغام او در اين چند كلمه خلاصه مي‌شد: «ايستگاه گوانگهوامون 00: 6» پيغام‌هاي اين‌چنيني كه به شكل متون نوشتاري در صفحه تلفن همراه افراد ظاهر مي‌شد، بلافاصله گسترش يافت؛ به‌طوري كه خبر برپايي يك راهپيمايي در روز بعد به صورت كاملاً خودجوش در سطح نسبتاً وسيع پخش شد.
صبح روز بعد در پايين شهر سئول، 400 دانش‌آموز كره‌اي گردهم آمدند تا به فشارهاي طاقت‌فرسايي كه مجبور بودند تا براي موفقيت در امتحان بسيار رقابت‌آميز ورود به كالج‌هاي دانشگاهي اين كشور تحمل كنند، اعتراض نمايند. بسياري از معترضان فقط در دقايق پاياني به محض دريافت پيغام‌هاي ارسالي دوستان خويش تصميم به شركت در اين راه‌پيمايي گرفته بودند.
«ايم سون- جائه»، يكي از سازمان‌دهندگان تظاهرات يادشده مي‌گويد: «من فكر نمي‌كنم كه اين تجمع در صورت فقدان تلفن‌هاي همراه نزد ما مي‌توانست تا اين حد به جذب افراد معترض بينجامد...».





اخبار موبايل Sms-0916-c
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:19 am

ارتباط با سامانه نظارت مديريت شهري تهران از طريق SMS



خدمات‌فوری - گروه شهري:
شهروندان تهراني در آينده نزديك مي‌توانند هرگونه انتقاد،‌ پيشنهاد و يا شكايت خود را از طريق sms به مركز سامانه 1888 انتقال دهند؛
به‌طوري كه هم‌اکنون شهرداري تهران در حال بررسی و مذاکره با شرکت مخابرات و اداره پست برای امکان بررسی ارسال پیام‌های مردمی از طریق sms است.
به گزارش همشهري،‌‌ عليرضا محمودي رئيس مركز نظارت همگاني شهرداري تهران ديروز در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران همچنين از راه‌اندازي بانك ايده و استفاده از نيروي 75 هزار ناظر افتخاري در سامانه 1888 خبر داد و در توضيح آن گفت: اين بانك با هدف تشویق، جلب همکاری، ایجاد انگیزه برای صاحب‌نظران و نخبگان و دريافت نظرات و ایده‌های جدید آنان در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس مرکز نظارت همگانی شهرداری تهران همچنین در مورد ناظرین افتخاری 1888 گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی‌های لازم برای جذب و حضور 75 هزار نفر از ناظران افتخاری فراهم شده است.
وی اظهار داشت: هم‌اکنون گروههای 1888 شهرداری در 5 نقطه تهران فعال شده‌اند که ماموریت اصلی آنها شناسایی، جذب و ساماندهی نخبگان، اساتید دانشگاه و چهره‌های برجسته علمی و فرهنگی، معتمدین و .... در قالب گروههای ناظرین افتخاری 1888 است.
به گفته محمودی، تخصص، دانش و مهارت، صلاحیت شخصی و سازمانی از ویژگی‌های اصلی ناظرین افتخاری 1888 خواهد بود.
رئیس مرکز 1888 شهرداری تهران با تاکید بر این‌که هم‌اکنون تعدادی از این ناظرین افتخاری فعالیت خود را در سطح مناطق آغاز کرده‌اند، تصریح کرد: به عنوان مثال در پی تماس‌های مردمی شهروندان منطقه 14 که گزارش‌هایی در مورد بروز تخلفاتی از سوی سه نفر از کارکنان شهرداری منطقه 14 مطرح كرده بودند مراتب مورد بررسي قرار گرفت و پس از محرز شدن تخلفات، با کارمندان خاطی برخورد شد.
رئیس مرکز نظارت همگانی شهرداری تهران عزم مجموعه مدیران شهرداری تهران در برخورد با متخلفین و نیز تشویق کارکنان خدوم این مجموعه را جدي خواند.
محمودی در بخش ديگري از سخنان خود طرح درخواست‌ها، توقعات و انتظارات مردم را موجب اصلاح بسیاری از روش‌ها و بهبود برنامه‌های شهرداری تهران دانست و تصریح کرد: بیشترین گلایه‌ها مربوط به حوزه ماموریت‌های محوله به سامانه 137 بوده است. البته با اجرای طرح‌های جهادی در سطح مناطق این گلايه‌ها نیز رو به کاهش است.





اخبار موبايل Sms-spot
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:19 am

يك اس ام اس عجيب: !U R SCKD



دور دنيا - همشهري آنلاين:
يك شركت انگليسي حكم اخراج يكي از كاركنانش را با اس ام اس (SMS) برايش فرستاد : !U R SCKD

شركت مزبور از اس ام اسي كه فرستاده بود دفاع كرد و آن را اقدامي در جهت حفظ تماس با فرهنگ جوانان خواند!
به گزارش فرانس‌پرس به نقل از روزنامه "ساوث ويلز ايكو" كتي تانر دستيار فروش 21 ساله هنگامي كه به علت عود ميگرن در مرخصي بود پيام متني اخراجش را دريافت كرد.اين اس ام اس مي‌گفت:" ما ديگر به خدمت شما نيازي نداريم... به خاط صرف وقتتان با ما متشكريم."
تانر گفت:"فكر نمي‌كنم درست باشد حكم اخراج را با اس ام اس براي آدم بفرستند.دست كم بايد رو در رو با من صحبت مي‌كردند. از يك طرف اگر مريض باشيد و بخواهيد سركار نرويد بايد حتما تلفن كنيد و فرستادن اس ام اس را قبول نمي‌كنند و از طرف ديگر اخراج‌شدن را با پيام متني اطلاع مي‌دهند كه نشان‌دهنده معيارهاي دوگانه آنهاست."
چندين كارمند ارشد شركت Blue Banana ، كارفرماي تانر،كه يك مغازه فروش جواهر و سوراخ كردن بدن در كارديف مركز ويلز دارد از اين تصميم دفاع كردند.
رئيس شركت افزود كه تحقيقات داخلي در مورد متناسب بودن اين عمل انجام خواهد شد. مدير فروش شركت مدعي شد كه بعلت عدم امكان دسترسي مستقيم به تانر براي او اس ام اس فرستاده شده است.
و بالاخره رئيس فروشگاه شركت در كارديف اين اقدام را منصفانه خواند زيرا به قول او پيام متني فرستادن به بخشي از "فرهنگ جوانان" بدل شده است.او گفت:" كسب و كار ما به جوانان مربوط است و در همه بخش‌هاي فرهنگ جوانان فرستادن اس ام اس به وسيله اصلي ارتباط بدل شده است."





اخبار موبايل Sms-spot
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:19 am

نوكيا: يك گام فراتر از بلوتوث



سخت‌افزار - شركت نوكيا سه‌شنبه سوم اكتبر اعلام كرد به فناوري ارتباط بي‌سيم و برد كوتاه جديدي دست يافته كه از فناوري مرسوم بلوتوث كارآمدتر بوده و امكان استفاده از آن در تجهيزات كوچكتر نظير ساعت‌هاي مچي وجود دارد.

به گزارش خبرگزاري رويترز، فناوري بي‌سيم جديد به نام ويبري (‪(Wibree‬ از بسياري جهات مشابه بلوتوث بوده با اين تفاوت اصلي كه مصرف انرژي در آنها حدود ‪ ۱۰‬بار كمتر از فناوري بلوتوث است.
نوكيا، بزرگترين توليدكننده گوشي‌هاي موبايل در جهان، اعلام كرد اين شركت مطالعه براي ايجاد اين فناوري را از پنج سال قبل آغاز كرده و هم‌اكنون تلاش مي‌كند با همكاري چند شركت ديگر فناوري ويبري را به يك استاندارد جديد تبديل كند.
فن‌آوري ويبري همانند فناوري فعلي بلوتوث داراي بردي در حدود ‪۱۰‬ متر است.
بلوتوث هم‌اكنون به شكل گسترده براي انتقال بي‌سيم صوت، اطلاعات، عكس‌ها، ويديوها و انواع اسناد ميان گوشي‌هاي موبايل، ميان گوشي‌هاي موبايل و هدست‌ها و همچنين ميان اجزاي مختلف رايانه همانند ‌ماوس و صفحه‌كليد، مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
به علت مصرف كمتر انرژي در فناوري ويبري در مقايسه با بلوتوث، از اين فناوري جديد مي‌توان براي برقراري ارتباط بي‌سيم ميان مثلا گوشي‌هاي موبايل و تجهيزات الكترونيكي كم‌مصرف‌تر نظير ساعت‌هاي مچي، حسگرهاي ورزشي و حسگرهاي پزشكي، استفاده كرد.
به گفته باب لنوسي مدير مركز تحقيقات نوكيا، نخستين نمونه‌هاي تجهيزات الكترونيكي مجهز به اين فناوري ارتباطات راديويي احتمالاً در سه ماهه دوم سال ميلادي ‪ ۲۰۰۷‬به بازار عرضه خواهند شد.
برخلاف فناوري بلوتوث كه از امواج راديويي با فركانس‌هاي بسيار بالا و در محدوه ‪ ۶‬گيگاهرتز استفاده مي‌كند، فناوري ويبري بر اساس امواج راديويي در محدوده فركانس‌هاي ‪ ۲/۴‬گيگاهرتز طراحي شده است.
شركت نوكيا اعلام كرد احتمالاً گوشي‌هاي موبايل در آينده به هر دو فن‌آوري بلوتوث و ويبري به طور هم زمان مجهز خواهند بود.
فناوري بلوتوث در دهه ‪ ۹۰‬ميلادي و توسط شركت اريكسون معرفي شد و به سرعت به عنوان يك استاندارد در جهان مورد استفاده قرار گرفت.
شركت تحقيقات بازار سي‌اس‌آر چندي پيش اعلام كرد در سال ‪ ۲۰۰۶‬حدود ‪ ۵۵۰‬ميليون تراشه فناوري بلوتوث در تجهيزات الكترونيكي مختلف مورد استفاده قرار گرفته‌است.





[img:00ee]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8507/nokia-logo[100].jpg[/img:00ee]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:19 am

گرانترين تلفن همراه دنيا



دور دنيا - همشهري آنلاين:
گرانقيمت‌ترين تلفن همراه دنيا سال آينده به بازار مي آيد.

اين تلفن كه روي آن برليان كار شده است از سال آينده و به تعداد محدود و با قيمت 200 هزار يورو به فروش مي‌رسد.
طراح اين تلفن آقاي "جارن كوه" نام دارد و يك شركت سوئيسي ساخت آن را به عهده گرفته است.
اخبار موبايل Cellphone-1-es


ظاهرا برخي از كليد هاي اين تلفن با الماس تزئين شده‌اند و روي دكمه اصلي آن برليان 0.25 قيراتي كار گذاشته شده‌است.
به گفته سازنده اين تلفن نكته جالب در مورد اين تلفن با تكنولوژي پيشرفته آن است كه زماني كه تلفن در حال استفاده‌است به رنگ نقره اي و در غير اينصورت در حالت عدم استفاده به مشكي رنگ است.
از اين تلفن تنها 5 عدد توليد مي‌شود و تا كنون 3 آمريكايي، يك روس و يك عرب اهل عمان خواهان آن هستند.





اخبار موبايل Cellphone-2-es
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:20 am

پرش به دنياي ديجيتال



سخت‌افزار - گروه علمي فرهنگي:
نسل جديد گوشي‌هاي تلفن همراه كه يك مركز چندرسانه‌اي با ارتباط واي_مكس (Wi-max) هستند در حضور خبرنگاراني از سراسر دنيا معرفي شد.

به گزارش همشهري، Deluxe MITs اولين گوشي هوشمند دنياست كه بر اساس تكنولوژي واي_مكس موبايل (WiBro) ساخته شده است.
اين گوشي مي‌تواند با استفاده از تكنولوژي واي_مكس با كليه وسايل ديجيتالي كه از اين قابليت برخوردارند، از جمله دوربين‌هاي عكاسي، mp3 پلير، كامپيوتر و نوت‌بوك و ساير وسايل ذخيره اطلاعات، ارتباط برقرار كند. مهم‌ترين ويژگي اين دستگاه، قابليت اتصال مستقيم به وب است.
اين گوشي از 3 قسمت اصلي تشكيل شده كه بعد از باز شدن، يكي تبديل به مانيتور مي‌شود و 2 قسمت ديگر هم صفحه كليد. اين قسمت‌ها هركدام مي‌توانند در جهات مختلف قرار بگيرند.
ال‌سي‌دي اين دستگاه 5 اينچ و سي‌پي‌يو آن هم 1گيگاهرتز است. اين وسيله، يك هاردديسك 30گيگابايتي دارد كه به همراه 256مگابايت رم، قابليت نصب ويندوز اكس‌پي به عنوان سيستم عامل را دارد.
از ديگر امكانات اين گوشي كه البته در اكثر گوشي‌هاي همراه نسل سوم مشاهده مي‌شود، مي‌توان به بلوتوث، يو‌اس‌بي و دوربين 1.3 مگاپيكسلي اشاره كرد. اين دستگاه مي‌تواند به‌طور مستقيم با استفاده از تكنولوژي واي‌برو (WiBro) به اينترنت متصل شود و يا با استفاده از دوربين ارتباط تلفن تصويري را برقرار كند.
همچنين به دليل نسب ويندوز اكس‌پي در اين دستگاه، امكان نصب كليه برنامه‌هاي تحت ويندوز وجود دارد. وزن Deluxe MITs حدود 1 كيلوگرم است.
اما اين دستگاه با خود يك گوشي همراه دستي با برد 100 متر دارد كه با بلوتوث به دستگاه مركزي متصل مي‌شود و پيام‌هاي كوتاه را جواب مي‌دهد و دفترچه تلفن و نمايش‌گر شماره تماس‌گيرنده هم دارد.
اين دستگاه به دليل ويژگي‌هايي كه دارد، عملا مي‌تواند نقش تلفن ويديويي، دوربين عكاسي و فيلم‌برداري، تلويزيون، mp3 پلير، كامپيوتر و نوت‌بوك و هارد‌ديسك قابل‌حمل، را بازي كند.
پردازنده‌هاي اينتل مخصوص اين دستگاه طراحي شده و با توجه به حجم كوچك اين دستگاه، مدارهاي آن طوري طراحي شده كه انرژي كمي مصرف كنند تا دماي دستگاه پايين‌تر باشد. با اين وجود يك فن مينياتوري هم در اين UMPC نصب شده است.





[img:d44c]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8508/page05[1][2108][100].jpg[/img:d44c]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:20 am

جيغ با گوشي موبايل



دور دنيا - مرتضي اسلام‌زاده:
يك شركت بريتانيايي با يك ابداع جديد، اميدوار است از ربوده شدن دستگاه‌هاي تلفن همراه بكاهد: «جيغ زدن».

بله، تلفن‌هاي همراه هم قرار است از اين به بعد جيغ بزنند، البته هنگامي كه دزديده شوند. نرم‌افزار «Remote XT» قرار است اين مسئوليت را عهده‌دار شود كه توسط شركت انگليسي مزبور ساخته شده است.
با استفاده از اين نرم‌افزار، در صورتي كه دستگاه همراه يك فرد دزديده شود، او مي‌تواند با مركز مخصوصي كه شركت مورد بحث تعيين كرده، تماس گرفته و جيغ يا جيغ بنفش گوشي همراه خود را فعال كند.
شايد دارنده گوشي دزديده شده، نگران اطلاعات ذخيره شده خود بر روي گوشي باشد كه در اين صورت علاوه بر جيغ زدن، مي‌توان از طريق مركزي كه با آن تماس گرفته مي‌شود، به گوشي دزديده شده فرمان داد تا تمامي داده‌هاي موجود در گوشي را پاك كند.
شايد فكر كنيد، رباينده همچنان مي‌تواند از گوشي ربوده شده استفاده كند، اما پاسخ منفي است، دستگاه موبايل ربوده شده با فرمان داده شده توسط صاحب آن، از كار افتاده و قفل خواهد شد. نرم‌افزار «Remote XT» قابل نصب بر روي هر نوع گوشي همراه است.
داده‌ها، شماره تلفن‌ها، عكس‌ها و تمامي هر آنچه پاك شده بود، پس از آن‌كه صاحب گوشي ربوده شده، يك گوشي جديد خريداري كند و يا گوشي ربوده شده خود را بازيابد، از طريق همين نرم‌افزار به آن بازگردانده مي‌شوند. جيغ گوشي‌ها با خارج كردن باطري آن، قطع شده، ولي به محض كار گذاشتن هر نوع باطري دوباره فعال مي‌شود.
بر طبق گزارش «بي‌بي‌سي»، سال گذشته نزديك به يك ميليون و چهارصد هزار مورد دزدي گوشي تلفن همراه تنها در بريتانيا گزارش شده و از آنجايي كه گوشي‌هاي گران‌قيمت كنوني همواره مورد نظر ربايندگان است، اين آمار همچنان رو به افزايش است.
مدير شركت سازنده نرم‌افزار «Remote XT» اميدوار است اين نرم‌افزار بتواند اين آمار را كاهش دهد. براي دسترسي به خدمات اين نرم‌افزار و نصب آن، كاربران بايد ماهيانه هجده دلار به شركت مزبور بپردازند و به ياد داشته باشند شماره تلفن فعال‌كننده نرم‌افزار را از خاطر نبرند.
در ابتدا راه‌حل‌هاي مختلفي براي حل مشكل دزدي مطرح شد كه در نهايت، راه‌كار «جيغ»، گوي سبقت را از رقبا ربود. در آغاز عده‌اي پيشنهاد داده بودند به جاي جيغ، گوشي فرياد بزند «فردي كه در حال استفاده از اين گوشي است، دزد است» تا مردم بدانند اين شخص گوشي را ربوده است.
يكي ديگر از راه‌حل‌هاي پيشنهاد شده، اين بود كه اين تلفن بلافاصله به پليس زنگ بزند و با استفاده از ماهواره‌ها، موقعيت‌اش را به پليس‌ها مخابره كند. ولي منتقدين اين پيشنهاد گفتند: اين گوشي‌ها آن‌قدر ارزش ندارند كه پليس و ماهواره‌ها درگير آن بشوند.
پيشنهاد جالب ديگر اين بود كه گوشي‌هاي موبايل به محض ربوده شدن از خود دود توليد كنند. دستگاههاي كوچكي وجود دارند كه با تركيبات شيميايي، توانايي توليد دود را دارند. با توليد دود، مردم متوجه دزدي بودن گوشي خواهند شد. ولي طرفداران محيط‌زيست از مخالفان اين شيوه بودند. يك پيشنهاد ديگر كه با مخالفتهاي بسيار گسترده‌اي روبرو شد، اين بود كه گوشي موبايل به فرد دزد، شوك الكتريكي وارد كند.
به عبارتي ديگر، با تمامي قواي باطري موبايل، به يك‌باره يك شوك قوي به فرد سارق وارد شود. اين پيشنهاد نيز با مخالفت عده‌اي مورد قبول واقع نگرديد.
يك پيشنهاد ديگر اين بود كه گوشي‌هاي موبايلي كه داراي دوربين عكاسي هستند، بلافاصله پس از ربوده شدن، دوربين، شروع به گرفتن عكس از فرد سارق كند و هر حركتي از سارق را عكسبرداري كرده و به يك وب‌سايت و يا براي پليس ارسال كند كه با توجه به پرهزينه بودن، اين روش نيز به تاييد نرسيد و كارشناسان، وقت پليس را بسيار با ارزش‌تر از جستجو براي موبايل عنوان كردند. و در كل تمامي موارد ياد شده و بسياري روش‌هاي ديگر، مورد تاييد واقع نشد، مگر روش «جيغ كشيدن» موبايل.
يك مشكل عمده ديگر براي گوشي‌هاي موبايل، خطر استراق سمع است. بويژه «خطوط آنالوگ» كه به علت ديجيتالي نبودن، سيستم ساده و راحتي دارند و به راحتي قابل استراق سمع هستند.
يك روش ديگر كه روشي بسيار ناجوانمردانه و خطرناك است پديده «cloning» است. «cloning» يا شبيه‌سازي پديده‌اي است كه دزد مي‌تواند از اطلاعات يك «سل‌فون» يا يك موبايل سوءاستفاده كرده و بدون آنكه صاحب آن و حتي شبكه كوچكترين اطلاعي داشته باشد، به هر جا كه بخواهد زنگ مي‌زند.
بي‌بي‌سي گزارش مي‌دهد كه چندي پيش يك خانم آمريكايي كه هزينه ماهيانه موبايلش همواره بين هفتاد تا هشتاد دلار بود، به علت اينكه قرباني شبيه‌سازي شده بود، صورتحسابي به مبلغ سيزده هزار دلار را دريافت كرد، اين زن نگون‌بخت چاره‌اي نداشت جز پرداخت آن مبلغ، چون به هيچ عنوان نمي‌توانست ثابت كند كه قرباني «شبيه‌سازي» شده است.
يكي ديگر از مشكلات بسيار رايج، پديده «سرقت اطلاعات» است. بر اين اساس، اطلاعات ذخيره شده در گوشي موبايل را بايد با دقت بيشتري مراقبت كرد.
برخي شركت‌ها همواره سعي مي‌كنند نرم‌افزارهاي ضدويروس و امنيتي توليد كنند از جمله اين شركت‌ها، شركتي آلماني است كه خودش سازنده اولين ويروس تلفن‌هاي همراه بود تا به صورت آزمايشي دريابد چنين چيزي امكان‌پذير است يا نه.
اين شركت يك نرم‌افزار ضدويروس هم ارايه داده است. در حال حاضر يكصد و پنجاه ويروس براي موبايل‌ها وجود دارد. هر چند كه اين تعداد ويروس كم است، اما كارشناسان معتقدند كه اين تعداد در حال افزايش است و به همين دليل خطري عمده به حساب مي‌آيد.
يكي ديگر از مواردي كه در مورد گوشي‌هاي موبايل خودنمايي مي‌كند، سيستم بسيار پيشرفته «Navigation» است.





[img:87df]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8509/page21[0609][100][1].jpg[/img:87df]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:20 am

ميكرو پروژکتور در تلفن همراه



ارتباطی - گروه علمي فرهنگي:
تلفن‌های همراه دارای قابلیتی همچون ذخیره سازی تصاویر و ویدئوهای مختلف هستند اما مشاهده آنها در صفحه نمایشگری کوچک برای دارندگان آنها خوشایند نیست.

اکنون فناوری جدیدی در اختیار دانشمندان قرار گرفته است تا با طراحی و ساخت میکرو پروژکتورها این مشکل ناخوشایند برای همیشه برطرف شود.
شرکت «مایکروویژن» در واشنگتن آمریکا، سیستم جدیدی به نام میکروپروژکتور را در سال آینده در نمایشگاه محصولات الکترونیکی معرفی خواهد کرد که با برخورداری از لیزرهای نیمه هادی و یک آینه کوچک و به لطف اندازه بسیار کوچکش می‌توان آن را به یک تلفن همراه و یا «آیپاد» متصل کرده تا تصاویر و ویدئوهای ذخیره شده در آن در اندازه ای بزرگتر نمایش داده شود.
در حال حاضر تمایل زیادی درخصوص نصب این میکروپروژکتورها در تلفن های همراه وجود دارد.
بر اساس گزارش تکنولوژی ریویو، پروژکتورهای جدید در شرکت «مایکروویژن» از دو بخش اصلی تشکیل شده‌اند؛ مجموعه‌ای از لیزرهای قرمز، آبی و سبز ساخته شده از فلزات نیمه‌هادی هم چون گالیوم و آینه‌ای به قطر یک میلیمتر که بر روی دو محور متمایل می‌شود.
به گفته طراحان این پروژکتورها، لیزرهای یادشده بر روی آینه درخشیده و آینه نیز طیف نوری را در قالب تصاویر چند برابر شده بر روی سطوحی هم چون دیوار منعکس می‌کند.
پیش‌بینی می‌شود دارندگان تلفن‌های همراه در جهان از این فناوری جدید استقبال قابل توجهی کنند.





[img:568f]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8509/page05[1909][100][2].jpg[/img:568f]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:21 am

يك تا بيست دنياي صفر و يك



شرکت‌ها - عميد نمازيخواه :
دنيايي که ارتباطاتش را صفر و يک‌ها تعريف مي کنند، مردان بزرگش را هم بايد کساني دانست که بيشتر با اين صفر و يک ها ارتباط دارند.

مردان سال جهان را هنوز هم، مثل آن دوران که دکتر مصدق روي جلد مجله تايم رفت، رسانه‌هاي مشهور دنيا انتخاب مي کنند؛ اما امروز ديگر دنيا تغيير کرده است و هيچ چيز در اين دنيا نيست که صفر و يک‌ها به آن رسوخ نکرده باشند.
چند روز قبل، «پي سي ورلد» 50 فرد تأثيرگذار در اينترنت را از ميان هزاران هزار فردي که در اينترنت فعاليت مي‌کنند و به آن شخصيت مي‌بخشند، به عنوان مهم ترين شخصيت هاي اينترنتي سال 2006 انتخاب کرد.
البته اين فهرست 50 نفره عملا از 62 نفر تشکيل شده، چون به نظر پي سي ورلد در برخي بخش ها نمي توان تفاوتي ميان افراد برگزيده قرار داد و به همين خاطر چند نفر در يک خانه مي نشينند.
در اين ليست با در آمدهاي ميليارد دلاري برخورد مي‌کنيد که نشان دهنده خلاقيت اين افراد است و از آن مهمتر استفاده به موقع از کسب و کار ديجيتال است که متاسفانه هنوز در ايران بستر خوبي ندارد. از 50 نفر برگزيده، با 20 نفر اول آشنا شويد.
***


1- اريک اشميت، لري پيج، سرجي برين/ مسئولان اجرايي گوگل:
امکان ندارد شما کاربر اينترنت بوده باشيد و به گوگل سري نزده باشيد؛ يا لااقل دانسته و ندانسته از امکاناتي که گوگل ارائه مي کند استفاده نکرده باشيد.
وقتي که سرجي برين و لري پيج طرح پروژه خود را در دانشگاه استانفورد ارائه کردند هيچ گاه فکر نمي کردند روزگاري نام اين طرح کوچک، بزرگ‌ترين نامي باشد که در اينترنت وجود خواهد داشت.
در سال 2001 اشميت هم به اين دو ملحق شد تا گوگل به آنچه امروز مي‌بينيم تبديل شود. امسال گوگل با خريد يوتيوب فعاليت هايش را گسترده تر کرده است و به نظر مي رسد آنقدر بزرگ شود که هيچ وقت کسي به آن نرسد.
2- استيو جاب/ مديرعامل اپل:
همه ما آي پادها را مي‌شناسيم و مي دانيم که آي تيونز چگونه اين دستگاه‌هاي کوچک دوست داشتني را همچون نگهباني از دسترس موسيقي‌هايي که از دريچه آي تيونز رد نشده است محافظت مي کند. تا همين جاي کار و با اتکا به همين سيستم پيچيده و سختگيرانه، جاب به واسطه مديريت اپل فرد مهمي در اينترنت به شمار مي رود.
اما او مهم تر مي شود: عرضه سيستم DRM- Free music توسط اپل هر فرد ديگري را هم که به جاي جاب نشسته بود مهم مي کرد. ديگر مي توان با آي پادها هر موسيقي ديگر را که با آي تيونز براي دستگاه هاي اپل تبديل نشده‌اند گوش کرد. به تمامي اين مسايل عرضه آيفون ها در آينده نزديک را اضافه کنيد. به نظر شما استيو جاب مهم نيست؟
3- بارم کوهن/ بنيانگذار بيت تورنت
سيستم هاي P2P مثل کازائا و اي دونکي سال گذشته عملا به تاريخ کوتاه وب پيوستند. آينده از آن بيت تورنت است، برنامه اي که بارم کوهن به دنيا عرضه کرده است.
بيت تورنت که در سال 2001 تهيه شد به کاربران اين امکان را داده است که فايل هاي سنگين همچون فيلم ها را به راحتي دانلود کنند. پس ديگر دليلي براي اين که کوهن را در دنياي اينترنت مهم بدانيم نمي خواهيم.
4- مايک مورهيم / رئيس شرکت بليزارد
در دنياي بازي هاي آنلاين هيچ شرکتي به پاي بليزارد نمي رسد. هشت ميليون کاربر در سراسر جهان با بليزارد روزگار مي گذرانند و بليزارد در مقابل 5/1 ميليارد دلار درآمد سالانه دارد. مورهيم يک پاي بازي اين 8 ميليون نفر است، او بازي مي دهد، پولدار مي شود و مرد سال!
5- جيمي ويلز/ بنيانگذار ويکي پديا
بسياري از کاربران آنلاين ويکي پديا را اولين و آخرين نقطه براي دريافت اطلاعات مي دانند. اين ايمان کاربران به ويکي پديا به قدري زياد است که مجله نيچر اين دانش‌نامه را «چيزي نزديک به بريتانيکا» دانسته است.
اين شهرت بسيار زياد اما براي ويکي پديا خطر هايي را هم به همراه دارد به‌گونه اي که اين سايت بارها هدف اسپمرها شده است. ويکي پديا براي جلوگيري از اين امر کارهاي زيادي کرده است به گونه اي که مثلا ديگر از قطر نمي توان سايت را ويرايش کرد. به هرحال ويلز به عنوان يکي از مهم‌ترين شخصيت هاي دنياي اينترنت انتخاب شده است.
6- جان دوئر/ سرمايه دار پرکينس، کلاينر و چند شرکت ديگر
دوئر که يک فروشنده سابق اينتل به شمار مي رود، امروزه سلطان دره سيليکون به حساب مي آيد. او با همه شرکت هاي اينترنتي کار مي کند، از آمازون گرفته تا گوگل. جف بزو يک بار او را «مرکز ثقل اينترنت» ناميده است که چندان هم بي ربط نگفته است.
7- کريگ نيومارک/ بنيان گذار کريگ ليست
سايت او هيچ تبليغاتي قبول نمي کند، دامنه اشorg است و تنها 23 کارمند دارد. پس چرا مهم است؟ يکي از دلايلش مي تواند اين باشد که صفحات سايت او دسامبر سال گذشته 1/14ميليون بار ورق خوردند و سايتش به عنوان پنجاه و دومين سايت از نظر ميزان بازديد کنندگان معرفي شد.
اما چرا؟ بازديد از اين سايت به يک اعتياد ميان کاربران تبديل شده است. يک بار به سايت craiglist.org برويد تا بدانيد چرا نيومارک اين قدر مهم است؛ مواظب اعتياد هم باشيد!
8- پيتر لوينزون/ رئيس فاکس اينتراکتيو مديا
شرکت اينتراکتيو مديا که متعلق به بنگاه خبري روپرت مرداک است پرقدرت‌ترين نهاد در دنياي اينترنت به شمار مي‌رود؛ اين سايت 13 سايت متفاوت را کنترل مي کند که اسم تنها يکي از آنها مي تواند رييس شرکت اينتراکتيو مديا را بيش از حد مهم کند.
برخي از اين اسم ها را همه مي شناسيم: Myspace.com يا فاکس نيوز. اين دو اسم براي تأييد مهم بودن پيتر لوينزون کافي نيست؟
9- ماريسا ماير/ معاون رئيس بخش توليدات تحقيقي و تجربيات کابرات در گوگل
به نام بخشي از توليدات اين بخش توجه کنيد: گوگل مپ (نقشه گوگل)، گوگل دسکتاپ، گوگل بيس و .... اين ها کافي نيست؟ پس بخش تجارت الکترونيک سايت eBay را هم اضافه کنيد. ماريست به عنوان اولين کارمند زن گوگل و به عنوان اولين مهندس زن آن در سال 1999 به گوگل پيوست (او بيستمين کارمند گوگل هم به شمار مي رفت).
اين خانم هم اکنون مسئول يکي از بخش هاي بسيار مهم گوگل و به تبع آن يکي از شخصيت هاي مهم دنياي اينترنت به شمار مي رود؛ قدرت خانم ها را در دنياي اينترنت هم دست کم نگيريد.
10- چاد هرلي و استيو چن/ بنيان گذاران يوتيوب
با اين که گوگل يوتيوب را خريده است به نظر مي رسد هرلي و چن هنوز تنها کساني هستند که مي توانند اين سايت را متحول کنند. اين سايت قرار است از اين به بعد به کاربران براي آپلود فيلم ها پول بدهد و چندين قرارداد همکاري با شبکه هاي معروف مثل MTV و NBC بسته است.
بقيه آدم‌هاي گمنام!
بقيه نام‌ها در اين ليست، شايد براي همه ما آشنا نباشد، اما شك نكنيد كه اين آدم‌هاي نه چندان گمنام دارند دنياي مجازي را به تسخير خود در مي‌آورند، دنيايي كه شايد به زودي، دنياي حقيقي را ببلعد.
کوين جي.مارتين/ رييس هيئت مديره کميسيون ارتباطات فدرال
نام او در اين ليست شايد ناخوشايند است ولي بايد قبول کنيم که يکي از تاثير‌گذارترين اشخاص در اينترنت به شمار مي رود. او در سال 2005 به اين گروه پيوست و در جاي مايکل پاول نشست و با پيشرفتي که داشت هم اکنون در رتبه يازدهم از اشخاص مهم دنياي اينترنت قرار دارد.
برد تمپلتون/ رئيس هيات مديره بنياد پيشروان الکترونيک
هروقت احساس کرديد که در دنياي الکترونيک به حيطه شخصي شما تجاوز شده و يا قانون کپي رايت رعايت نشده، حتماً با برد تمپلتون مشکلتان را در ميان بگذاريد، زيرا متخصص «سو کردن» شرکت هاست. علاقه او به کپي رايت از سال 1989 نشات مي گيرد، زماني که کلارينت را به عنوان اولين انتشارات وب تاسيس کرد؛ چيزي که خود تمپلتون از آن به عنوان اولين روزنامه شبکه ياد مي کند.
هنري چون / مديرعامل ساي ورلد Cyworld
نگوييد ساي‌ورلد يک ماي اسپيس کره اي است. در واقع بايد گفت ماي اسپيس يک ساي ورلد آمريکايي‌است. در کره جنوبي 25 درصد افراد (که 90 در صد آنها را جوانان و نو جوانان تشکيل مي دهند) يک دفتر کار مجازي در سايورلد دارند.
هنري چون ساي ورلد را در سال 2006 به آمريکايي ها معرفي کرد؛ هرچند هنوز به اندازه ماي اسپيس دوستدار ندارد ولي رقيب سرسخت و آينده نگري است. شايد سال بعد نام هنري چون را در رتبه هاي بهتري نسبت به رتبه سيزدهم ببينيد.
شانا فيشر/ معاون اجرايي و استراتژي هاي ام اند دي و آي.اي.سي
بري ديلر رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت علاقه خاصي به شيوه کاري او دارد. پس از خريدن سايت هاي ask.com,citysearch.Expedia,ticketmaster و بسياري از سايت هاي تجاري ديگر، شانا فيشر توانايي‌هايش را بيشتر احراز کرد تا بري ديلر به سود سرشاري برسد. استراتژي هاي او دليل اين سود و ثبت نام در ليست بهترين‌هاي اينترنت به عنوان قدرتمند ترين زن اينترنتي است.
نيکلاس زنستروم و جانس فريس/ بنيانگذاران کازائا و اسکايپ
مثل اينکه اين دو نفر نمي توانند جلوي خودشان را بگيرند. اول سيستم در اشتراک گذاشتن سايت ها را در کازائا ساختند و بعد هم اسکايپ. جالب است بدانيد که اسکايپ را 2.6 ميليارد دلار به اي بي فروختند و باز هم بايد منتظر حرکات انقلابي بعديشان باشيم.
مت مولن وگ/ گسترش دهنده ورلد پرس
يک جوان 22 ساله که در سال 2004 ورلد پرس را ساخت. او علاقه زيادي به حمايت از نرم افزارهاي منبع باز دارد و پس از کار تمام وقت بر روي وبلاگ محبوبش در سال 2005 سي نت او را دعوت به کار کرد ولي دليل وجود نامش در اين ليست همان ورلد پرس است.
اين ليست پر از افراد سرشناس اينترنتي است که در رتبه هاي هفدهم به بعد قرار دارند مانندفيليپ راسديل مديرعامل لابراتوار ليندن، جان لچ ج.هانسن که او را به نام جان- دي وي دي مي شناسند زيرا اولين کسي بود که قفل دي وي دي ها را شکست و برنامه اش را با نام دي.اي.سي.اس.اس در سال 2002 در اختيار عموم گذاشت و سپس به سراغ آيتيونز رفت حالا هم که کابوس بلوري سوني و اچ دي دي وي دي هاي توشيبا شده.
رتبه نوزدهم متعلق به جري يانگ، ديويد فيلو و تري سيمل است و همه مي دانند که سايت ياهو شهرتش را مديون خلاقيت اين سه نفر است. رتبه بيستم هم جک ما که به راحتي در چين کار مي کند بدون اينکه تا به حال آنجا را ديده باشد اسم سايتش هم جالب است. او صاحب سايت علي بابا است. سايتي که درآمد چند ميليارد دلاري براي ياهو داشته و باعث شد تا ياهو سايت چيني خود را هم بالا بياورد.
در ادامه اين ليست نام 30 نفر ديگر از بزرگان اينترنت قرار دارد که ما مجال صحبت در باره آن ها را نداريم. در آمد چند ميليارد دلاري هر کدام توجه تان را به چه چيزي جلب مي کند؟ احتمالاً کسب و کار ديجيتال هنوز در ايران گسترش نيافته است!





[img:65c6]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8512/91399-21[100].jpg[/img:65c6]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:21 am

تازه واردها در بازار موبايل چين



اقتصاد‌جهانی - همشهري‌آنلاين- محمد رسولي:
شركتهاي سوني بي ام جي‌ و وارنر موزيك با عقد قرارداد مشترك با يك شركت چيني، عملا وارد بازار عظيم شبكه تلفن همراه اين كشور شدند.

اين دو شركت كه در زمينه موزيك و فروش آنلاين متخصص هستند با همكاري شركت چيني اكسس قرار است سرويس موزيك و صوت را بر روي يكي از شبكه‌هاي تلفن همراه چين به نام ACCESS CHINA MEDIA ارائه دهند.
با راه‌اندازي اين سرويس، كاربران مي‌توانند با گرفتن شماره خاصي، از امكانات صوتي آن نظير موزيك‌هاي مورد علاقه ، موزيك جهت زنگ تلفن و ... استفاده كنند.
اكسس شركتي است كه كمتر از يك‌سال پيش در چين راه‌اندازي شد و تخصص ويژه‌اي در سرويس موزيك بر روي شبكه تلفن همراه دارد. آنها از روش‌هاي خاص امنيتي براي حفاظت از موزيك‌هاي موجود بر روي شبكه استفاده و كپي‌رايت را هم كاملا رعايت مي‌كنند. با اين سيستم آنها از كپي غير مجاز آهنگ‌ها جلوگيري كرده و كاربران تنها مي‌توانند تمام يا قسمتي از آهنگ را گوش كنند و در صورت تمايل مي‌توانند آن را خريداري كنند. همچنين با سيستم رمزگذاري و امنيتي از به سرقت رفتن اطلاعات و فايل‌ها در شبكه تلفني خود جلوگيري ‌كنند.
در حال حاضر تنها شركت سنگاپوري موبايل وان (MobileOne) اجازه فعاليت در شبكه تلفن همراه چين را دارد و شركتهاي سوني و وارنر موزيك به تازگي موافقت دولت چين براي فعاليت در شبكه تلفن همراه اين كشور را دريافت كرده‌اند. شركت اكسس نيز به تازگي در كشورهاي جنوب شرق آسيا شروع به فعاليت كرده است.
چين با ميليونها تلفن همراه و چندين شبكه مختلف، بازار بسيار بزرگي براي شركتهاي بزرگ محسوب مي‌شود و به دنبال صدور مجوز فعاليت براي شركتهاي خارجي در دو سال اخير، بسياري از آنها به اين كشور هجوم آورده‌اند تا از اين سرمايه عظيم بي‌بهره نمانند.[email] [/email]






اخبار موبايل Mobile-china
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:21 am

داستان توليد گوشي تلفن همراه



توليد‌و مصرف - محمود اميري:
سازندگان عمده گوشي تلفن همراه در بازار ايران هر يك همان سهمي را دارند كه در بازارهاي بين‌المللي دارند و از مراكز پخش خود در دبي تقاضا را از طريق بنكداران مقيم دبي و نمايندگان رسمي مقيم ايران تأمين مي‌نمايند.

تمامي تلاش توليد‌كنندگان، حفظ سهم بازار از طريق تزريق انواع گوشي‌هاي متنوع و حفظ نام خود با خدمات پس از فروش مي‌باشد. هيچ‌يك نيز خود را مروج قاچاق نمي‌داند بلكه عامل ترويج قاچاق را قوانين وارداتي و داخلي كشورمان مي‌دانند.
با مراجعه به آمار واردات قانوني در گمركات كشور و اظهار‌نامه مالياتي نمايندگان رسمي در وزارت دارايي، نكته‌اي بس دردناك هويدا مي‌گردد و آن اينكه حجم اصلي بازار موبايل 600ميليون دلاري ايران با حقوق گمركي ناچيز حتي 4درصد، توسط قاچاقچيان تأمين مي‌گردد و نه نمايندگان رسمي. طبيعتاً دولت مبلغ كمي از 24ميليون دلار حقوق گمركي مورد انتظار را دريافت مي‌دارد. عدم وصول ماليات بر درآمد نيز مزيد بر علت مي‌باشد.
جدول زير بيانگر واقعيت تلخ موفقيت قاچاق با 4درصد حقوق گمركي در مقابل توليد و واردات مي‌باشد:‌





توليد
واردات
قاچاق

4درصد حقوق گمركي
4درصد
4درصد
0

25درصد ماليات بر سود
5 /1
5 /1
0

5 /1 درصد‌ هزينه گارانتي
5 /1
5 /1
0

5 /1 درصد موجودي لوازم يدكي
5 /1
5 /1
0

22 درصد حق بيمه
بلي
بلي
خير

15 درصد‌ماليات حقوق
بلي
بلي
خير




جمع
5 /7 درصد
5 /8 درصد
0

حقوق گمركي 60درصد
البته قاچاق داراي هزينه معيني مي‌باشد كه از طريق گمركات با برگ سبز گمركي (اظهارنامه پايين و اظهار تعداد كمتر محموله) حدود دستگاهي 000/15 تومان و براي قاچاق كامل 000/10 تومان است. اين مبالغ حدود 8 الي 12درصد قيمت فوق مي‌باشد.
در جدول بالا بايد وزنه بسيار سنگيني براي حق بيمه، ماليات حقوق و قوانين كار در نظر گرفت اما زنجيره قاچاق كه شامل خريد، حمل، ترخيص، توزيع و فروش مي‌باشد، با تمام وجود از آن ابا داشته و به هيچ وجه خود را گرفتار آن نمي‌‌نمايد.
سياست‌ها
وزارت صنايع تعداد موبايل مورد نياز كشور در سال‌جاري و دو سال آينده را به ترتيب 6، 8 و 10ميليون دستگاه برآورد و تصميم به توليد آن در داخل كشور گرفت. اين تصميم به نفع گمركات نيز بود چون از توليدكننده كه قابل شناسايي است، مي‌تواند عوارض گمركي و ماليات بر درآمد دريافت دارد اما واردكننده و قاچاقچي در سراسر كشور پخش مي‌باشند. شنيده ‌شده يك كانتينر موبايل را پليس راه توقيف نموده كه واردات آن با برگ سبز گمركي مربوط به پيرزني مقيم همدان مي‌باشد كه نمي‌دانست موبايل چيست!
خردادماه امسال وزارت صنايع با امضاء توافق‌نامه با 3شركت دولتي مبني بر توليد و عرضه موبايل طي 2 ماه و تعيين 60درصد حقوق گمركي براي واردات موبايل رسماً وارد كارزار بازار موبايل گرديد. طبيعتاً تعيين چنين حقوق گمركي سنگين، قيمت موبايل را حداقل 000/20تومان در بازار افزايش داد.
امروز به هنگام نوشتن اين مقاله 3 شركت دولتي جسته و گريخته اعلام داشته‌اند كه هنوز با شركاي خارجي به توافق نرسيده‌اند و ضمناً وزارت صنايع پس از گذشت 3 ماه هنوز جدول SKD و CKD و تعرفه آن را اعلام ننموده است.
چه بايد كرد؟
به نظر مي‌رسد نبايد نگران كمبود موجودي بازار باشيم چون ثابت شده است كه قاچاق در تغذيه بازار موبايل يد طولايي دارد و تعيين 60درصد تعرفه گمركي فقط ترخيص از گمركات (با كم‌اظهاري قيمت/ تعداد) را تقليل و بازار را به سمت قاچاق كامل سوق داده و باعث تقليل درآمد گمركات نيز خواهد شد. البته قيمت، گران‌تر از 20هزار تومان فعلي مي‌گردد.
بازار موبايل ايران تشابه زيادي با بازار هند و مكزيك دارد كه هر يك، سالانه بيش از 10ميليون گوشي به صورت CKD توليد مي‌نمايند. حمايت گمركي اين دو كشور براي توليد تعيين تعرفه 25درصد مي‌باشد.
به هر حال بايد توجه كرد كه مصرف‌كننده، تصميم‌گيرنده نهايي و بهترين متخصص در تشخيص موبايل بوده و از ميان صدها گوشي، مدل دلخواه را انتخاب خواهد نمود و كاري به توليد داخلي، واردات مشروع يا قاچاق ندارد.
تنوع مدل‌هاي توليد كارخانجات داخلي نمي‌تواند بيش از 15 يا 20 مدل باشد. علاوه بر اين، قاچاق يا واردات، سريع‌تر از توليد به بازار مي‌رسد و تنوع مدل‌هاي سبد ساخت خارج، مصرف‌كننده را جذب مي‌نمايد.
توليدكننده براي رقابت با قاچاق نمي‌تواند به سبد توليد داخلي اكتفا نمايد بلكه جوري جنس خود را بايد با واردات نيز تكميل نمايد. 60درصد حقوق گمركي يعني واردات تحويل قاچاقچي و خروج توليدكننده از بازار.
يكي از مهم‌ترين عوامل جلوگيري از قاچاق، رقابت داخلي بين توليدكنندگان مي‌باشد. توجه داشته باشيد توليد موبايل كار سختي نيست بلكه توزيع، فروش و سرويس و خدمات پس از فروش آن كمرشكن مي‌باشد. در اين ميان، جاي شركت‌هاي خصوصي توليدكننده الكترونيكي كه هر يك سالانه بين 000/300 الي 000/800 دستگاه تلويزيون و مانيتور ساخته و توزيع مي‌نمايند در كنار كنسرسيوم دولتي خالي است.
با توجه به آنچه كه گفته شد مي‌توان نتيجه گرفت كه عمده بازار ايران از روش‌هاي جاافتاده قاچاق تأمين مي‌گردد و براي مقابله با آن صلاح است به‌سرعت، اقداماتي صورت گيرد كه بازار بيش از اين آشفته نشود.
وزارت صنايع جدول قطعي موبايل ساخته شده CBU و نيمه‌ساخته SKD و منفصله CKD را با كمك متخصصين تهيه و اعلام نمايد. وزارت صنايع و گمركات روي جدول فوق توافق نمايند تا توليدكننده گرفتار قانون 2 آ گمركات نگردد.
حقوق گمركي و سود بازرگاني موبايل ساخته‌شده (CBU) ه 30 درصد تعيين گردد.
حقوق گمركي و سود بازرگاني موبايل نيمه‌‌ساخته (SKD) فقط براي يك سال 5درصد و پس از آن 20درصد تعيين گردد.
حقوق گمركي و سود بازرگاني قطعات منفصله موبايل (CKD) ه 5 درصد تعيين گردد.
واردات بدنه و قاب ساخته‌شده پلاستيكي شامل 5درصد حقوق گمركي و سود بازرگاني باشند. تنوع و سرعت تغيير مدل‌ها فرصت توليد داخلي را نمي‌دهند. در هند و مكزيك نيز فقط 2 يا 3 مدل بدنه و قاب تزريق مي‌گردد و بقيه وارداتي است.
تثبيت شرايط بالا حداقل براي 5 سال
ورود موبايل از گمركات تخصصي ورود چند هزار موبايل به وسيله مسافر رقم مهمي نمي‌شود.
با حضور فعال بخش خصوصي در كنار بخش دولتي در توليد موبايل و تعيين تعرفه 25درصد حمايت از توليد (30درصد تعرفه CBU ه-5 درصد تعرفه CKD) مي‌توان موفق به ايجاد اشتغال و استفاده از فناوري روز و همچنين حفظ منافع مصرف‌كننده و كسب درآمد مناسب براي دولت گرديد.
اگر توليد‌كنندگان دولتي و خصوصي نتوانند با اين تعرفه گمركي در بازار رقابت نمايند بهتر است توليد را فراموش كرده و برگرديم به همان 4درصد حقوق گمركي براي موبايل ساخته‌شده و عطاي توليد را به لقاي واردات معقول و قاچاق ببخشيم!





اخبار موبايل Mobile
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:21 am

موبايل‌ها به جاي شما فرياد مي‌كشند!



سخت‌افزار - همشهري آنلاين:
انگليس موبايل‌هاي جديدي ساخته كه هنگام دزديده شدن، ديگر احتياجي به فرياد كشيدن شما نيست

در واقع موبايل‌ها به جاي شما فرياد مي‌كشند و همه را از دزديده شدن خود با خبر مي‌سازند. اين فرياد داراي فركانس خاصي مي‌باشد به هيچوجه قطع نخواهد شد و فقط در صورت درآمدن باتري، قطع مي‌شود.
اين موبايل‌ها به شكلي طراحي شده كه در ابتدا و هنگام خريد، اطلاعات مربوط به صاحب آن و سيم كارت وارد آن مي‌شود و هنگامي كه اطلاعاتي غير از آن وارد آن شود، شروع به فرياد كشيدن مي‌كند.
بديهي است موبايل با ورود سيم كارت ناشناس نيز به فرياد كشيدن خود ادامه خواهد داد و عملا فقط مورد استفاده صاحب خود خواهد بود.
هزينه راه اندازي اين سرويس كه توسط مخابرات كنترل مي‌شود، ماهانه 18 دلار اعلام شده است.





اعتياد به موبايل به دنياي حيوانات هم رسيده‌است.

يك فيل دريايي ماده به نام "پيكو" كه 11 سال دارد از گوشي موبايل اسباب بازيش در يك نمايش حيوانات دريايي در "بهشت دريايي هاكه‌جيما" -يك مجموعه پارك تفريحي و آكواريوم‌ درشهر يوكوهاما در جنوب ژاپن- استفاده مي‌كند.
اخبار موبايل Warlus-am2

عكس: آسوشيتدپرس/ ايتسو اينويه- 26 شهريور







اخبار موبايل Warlusmobile-am1
[email][/email]






[img:28b3]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posa/mobile-01[ma].jpg[/img:28b3]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:22 am

شماره‌هاي رُند؛ آدم‌هاي رِند



رفتارها - عيسي محمدي:
ایران، سرزمین خلق بازارهایی است که معمولا هیچ نیازی به آن‌ها نیست.

ایرانی جماعت هم کافی است که یک وقتی، یک جایی، یک جوری، سوراخ دعایی پیدا کنند، آن وقت است که دیگر نمی شود از خر شیطان پیاده شان کرد. خوشبختانه خلاقیت ایرانی، در این یک مورد استثنایی، خیلی عالی کار می‌كند. یکی از این بازارها هم بازار شماره‌های رند موبایل و حتی ثابت است.
کافی است نیازمندی‌های روزنامه‌های پرتیراژ را زیر و رو کنید تا ببینید چه خبرها که نیست. این بازار غیر رسمی، مثل این‌که آن‌قدرها سود داشته است که حتی مسؤولان را هم به فکر بیندازد و...
شماره رند چه شماره‌ای است؟ مثل این‌که جوابش ساده است: شماره‌ای که راحت و با تکرار دوم و سوم، حفظ بشود یا شماره‌ای که ضرباهنگ مناسبی برای حفظ کردن داشته باشد. شماره‌هایی که با دو عدد هم‌بازی می‌کنند، رند حساب می‌شوند.
اما دست‌کم در نیازمندی‌های روزنامه‌ها چنین قانونی صادق نیست. آگهی‌دهندگان، با درج خط فاصله بین دو یا یکی از شماره‌های موبایل، مثلا آن را تبدیل به خط رند می‌کنند، در حالی که به طور معمولی، اصلا رند حساب نمی‌شود. مثلا شماره‌اي با چند عدد غير تكراري و پايان 0103 یا مثل شماره‌اي با عدد 137135 یا كه يك 25و 45 پشت سرهم دارد.
قیمت‌ها هم که نجومی است. این چند نمونه را داشته باشید: شماره‌‌اي منتهي به 072075 قیمت پایه چهل میلیون تومان. شماره‌اي منتهي به 040404 قیمت پایه 03 میلیون تومان. شماره‌اي منتهي به 00600 قیمت پایه 51 میلیون (از طریق sms). شماره‌اي با دو تا 85 کم زنگ‌خور، قیمت پایه 54 میلیون تومان. شماره‌اي منتهي به 0912 ویژه مدیران، قیمت پایه 35 میلیون تومان. قابل توجه متولدین 95، شماره‌اي با 3 تا 2 منتهي به 59 به بالاترین پیشنهاد. قابل توجه شرکت گاز و مدیرانش، شماره‌اي كه دو بار 491 در آن آمده (چون 194 هم شماره امداد گاز است). شماره‌اي كه 4444 وسط‌اش دارد به قیمت پایه 52 میلیون.
پاراگراف 1
«قیمت‌ها‌رو به هم ریختن. مردم الان می‌آن و قیمتارو با روزنامه‌ها مقایسه می‌کنن.» پناهی که در مرکز خرید و فروش موبایل توسعه کار می‌کند، آدم‌هایی را که شماره‌های رندشان را با قیمت‌های بالا در روزنامه‌ها آگهی می‌کنند، دارای مشکلات روحی و روانی می‌داند.
در حالی که بازار برای این شماره‌ها، قیمت‌های خاصی دارد، آن‌ها هر قیمتی را که بخواهند، در روزنامه‌ها می‌زنند. البته بعضی از این آگهی‌ها هم فقط بازی هستند. بازی بین تماس‌گیرندگان و مثلا فروشندگان: «فکر می‌کنم بعضی از سودجوها هزینه آگهی رو می‌دن و خط خودشونو قیمت می‌زنن 8 ـ 7 میلیون.»
اما مددزاده از مرکز خرید و فروش موبایل شاهین، نظر دیگری دارد. او جویندگان و دارندگان شماره‌های رند را آدم‌هایی خوش‌سلیقه می‌داند که از هر چیزی بهترینش را می خواهند. یا این که دنبال این‌اند تا شماره‌شان به راحتی توی ذهن جا شود. بالاترین قیمتی را هم که در مرکز خودشان دیده، 81 میلیون تومان بوده که یک کارخانه‌دار، خریده.
پاراگراف 2
داستان قیمت‌ها هم برای خودش داستان جالبی است. مددزاده اصلا اعتقادی به نجومي بالا رفتن قیمت‌ها ندارد و بالا بودن قيمت شماره‌هاي رند را به خاطر کمتر بودنشان مي‌داند (همان اصل ندرت در اقتصاد که هر چیزی کمتر باشد، ارزش‌اش بیشتر می‌شود). قيمت‌ها را با توجه به ميزان كم يا زياد بودن اين نوع شماره‌ها اين‌جوري مي‌‌دهد: شماره‌هايي كه چهار رقم آخرشان يكي است، در هر صد شماره يكي‌شان را مي‌شود پيدا كرد. اين‌ها شماره‌هاي نسبتا خوبي هستند.
شماره‌هايي كه آخرشان مثلا 6161 يا 7171 است، بيشترند. قيمت‌شان هم ارزان‌تر است.
خط‌هاي قشنگ‌تر توي همين مايه‌ها، 300 تا 400 هزار تومان قيمت‌شان اضافه مي‌شود.
خط‌هايي كه 5 يا شش تا صفر يا يك عدد ديگر دارند هم رند حساب مي‌شوند. مثلا شماره‌اي با 7 بار تكرار يك رقم توي خط‌ها مشابهش نادر است.
اين يكي،‌ از مركز موبايل سياوش است. قيمت‌ها را كه مي‌پرسيم، از 500 هزار تا 45 ـ 40 ميليون قيمت مي‌دهد. وقتي از درست و غلطش مي‌پرسيم،‌ جواب مي‌دهد كه سليقه‌اي است. اين بنده خدا، خطي را كه شش تا صفر داشته (00000012190)، روزي روزگاري شش ميليون خريده،‌ ولي الان 20 ميليون قيمت دارد. البته يك نظريه جالب ديگر هم درباره اين‌جور آدم‌ها دارد:‌ «كساني كه دنبال اين چيزا هستن، آدماي مريضي هستن. الان ديگه شماره ملاك نيست.»
پاراگراف 3
داغ بودن بازار شماره‌هاي رند تلفن سيار، مسؤولان مخابرات را هم قلقلك داد. آن‌ها دست به كار شدند و مزايده راه انداختند تا از كنار سود فروش اين شماره‌ها بي‌تفاوت نگذرند. هر چند كه مي‌گفتند اين مبلغ را مي‌خواهند خرج گسترش مخابرات و امور خيريه كنند و الي آخر. در مزايده آبان ماه، بالاترين قيمت را شماره‌‌‌اي با 6 بار تكرار يك برد. يكي از طالبان اين شماره، 7 ميليون و 210 هزار تومان براي رسيدن به مطلوبش مايه گذاشته بود. مخابراتي‌ها، قيمت پايه‌اش را 3 ميليون و 036 هزار تومان اعلام كرده بودند.
180 پيشنهاد بابت 61 شماره وجود داشت. قرار بود در اين مزايده،‌500 شماره رند فروخته شود. دومين مزايده هم آذرماه برگزار شد. بالاترين فروش، متعلق به شماره‌اي با 7 عدد 2 بود با قيمت 44 ميليون و 444 هزار و 444 تومان ( 8 تا عدد 4). به نسبت اين مزايده، مزايده اول بي‌رونق بود. مزايده سوم هم قرار بود در بهمن ماه برگزار شود. البته احتمال دارد بعضي از شماره‌هاي خيلي‌خيلي رند، براي هميشه از دسترس خريداران خارج شده و به موزه سپرده شوند. مثل 09123456789 (همان شماره‌اي كه يكي از هفته‌نامه‌ها برايش يه تيتر شاخ‌دار زده بود كه يكي از وزرا 500 ميليون تومان خريده بوده تا هديه بدهد به همسرش.)
پاراگراف 4
در مزايده اول قرار بود 500 شماره سيم‌كارت رند فروخته شود. با حساب همان قيمت‌هايي كه خود شركت ارتباطات سيار داده بود، استفاده مخابراتي‌ها مي‌شد 670 ميليون تومان. با توجه به حرف و حديث‌هايي كه هست بابت فروش 400 هزار شماره رند توسط مخابرات، آن هم با قيمت حداقلي خودشان ، سود اين كار مي‌شود 537 ميليارد تومان.
با توجه به اين كه هر متقاضي هم بايد پنج هزار تومان بابت اسناد مزايده پرداخت كند، اگر براي هر شماره 5 متقاضي وجود داشته باشد، اين يكي هم مي‌شود ده ميليارد تومان. با جمع و تفريق عدد قبلي هم جمعا مي‌شود 547 ميليارد تومان. اگر میانگین ثبت‌نام‌های صورت گرفته از ابتدا تاکنون را 440 هزار تومان فرض کنیم، درآمد حاصل از 400 هزار سیم‌کارت رند برابر خواهد بود با یک میلیون و 002 هزار خط عادي.
پاراگراف 5
البته مزايده شماره‌هاي رند، آن هم توسط مسؤولان رسمي، چندان هم بي‌حاشيه نبود. پارلماني‌ها هم عكس‌العمل نشان دادند.
ستار هدايت‌خواه، نماينده بويراحمد و دنا:
اين كار، نه توجيه قانوني دارد، نه توجيه شرعي.
دولت نبايد به اين موضوع دامن بزند كه داشتن شماره‌اي خاص، امتياز تلقي شود.
اين كار، رواج مسائل كم‌ارزش و نوعي فرهنگ‌سازي غلط در جامعه توسط شركتي وابسته به دولت است.
جواد آرين‌منش، نماينده خرم‌آباد:
اين كه بعضي‌ها به داشتن شماره رند افتخار كنند و آن را براي خودشان ارزش بدانند، نوعي انحراف در نظام ارزش‌هاست.
وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و شركت ارتباطات سيار، به جاي كسب درآمد به هر وسيله، بايد سلامت را به فضاي مخابراتي برگرداند و از مزاحمت‌ها و سوء‌استفاده‌ها و ارسال پيام‌ها و تصويرهاي غيراخلاقي جلوگيري كند.
فروش امتياز شماره‌هاي رند،‌ شأن شركت مخابرات را تا حد يك بنگاه معاملاتي پايين مي‌آورد.
پاراگراف 6
اين بنده خدا، صاحب شماره‌اي است كه 6 تا عدد 3 دارد. سيدحميد خادم براي شماره دادن به ديگران،‌ ديگر نيازي به قلم و كاغذ ندارد. مي‌گويد، ديگران هم حفظ مي‌كنند. كارش سفارش خدماتي است، «مي‌گويند شماره‌اش ارنج است! نمي‌دانم، سليقه‌اي است ديگر.»
مهدي ميــــرزاخـــاني كه فعلا صاحب‌امتياز شماره‌اي با 6 تا عدد 4 است،‌ شماره‌اي كه بعضي‌ها برايش ميليون‌ها تومان هم قيمت داده‌اند. «شايد بعضي‌هاشون سركاري بوده،‌ اما بعضي‌هاشون هم واقعا‌ خريدار بودن.»
مهدي اين شماره را پنج شش سال پيش گرفته. «كارخانه شاليكوبي دارم، سالي هم بود كه برنج بانك ملي را تأمين مي‌كردم.» شمارة رند، دست‌كم براي او،‌ از نظر خود‌ش خيلي ارزش دارد. بوده‌اند بعضي‌ها كه بعد از دو سه سال، شماره‌اش را يادشان مانده و زنگ ز ده‌اند و معامله‌اي جوش خورده. «باور كنيد براي پز دادن نيست، بعضي از دوستان مخابراتي‌ام گفته‌اند كه مي‌توانند دور و بر 120 ـ 110 ميليون برايم بفروشند. اگر مشتري خوب گيرم بيايد،‌ حتما‌ مي‌فروشم.»
پاراگراف 7
يادمان رفت نكته‌اي را هم بگوييم: بعضي از شماره‌ها در گروه شماره‌هاي رند قرار نمي‌گيرند، اما بايد آن‌ها را هم وارد اين گود كرد. چطور؟ شما‌ يك شماره منزل داريد،‌ حالا 0912 را مي‌گيريد و بعدش هم ‌شماره منزل خودتان را. چون مي‌خواهيد هر دو تا يكي باشد، قيمت بالا پيشنهاد مي‌كنيد. يك نكته ديگر هم در شماره‌هاي آينه‌اي است.
شماره‌هايي كه يك 0912 دارند،‌ بعد يك سه رقمي، بعدش هم چهار رقم آخرشان، همان 0912 است. اين‌ها هم قيمت بالايي دارند كه البته به آن سه رقم وسط و رند بودن آن‌ها هم خيلي بستگي دارد. يك چيز ديگر هم هست.
لابد شما هم آگهي‌هايي ديده‌ايد كه به شما نويد داده‌اند مي‌‌توانيد يك شماره موبايل با تاريخ تولدتان داشته باشيد. مثلا شماره‌اي منتهي به 1360. اين‌ها هم وارد گود شماره‌هاي رند شده‌اند. مي‌بينيد ملت چطور خلاقيت به خرج مي‌دهند؟
پاراگراف 8 و 9
ديوانه‌اند؟ شايد بعضي‌هاشان، وقتي كه براي شماره‌هاي نيمه رندشان‌ قيمت‌هاي ميليوني مي‌دهند. خوش سليقه‌اند؟ شايد بعضي‌هاشان وقتي كه مي‌خواهند از هر كدام بهترينش را داشته باشند. لازمش دارند؟ شايد بعضي‌ها نياز دارند مشتريانشان هميشه آن‌ها را در ذهن داشته باشند.
به هر حال يك وقتي، يك جايي،‌ يك‌جورِي، يك سوراخ دعايي پيدا شده و مثل اين كه ايراني جماعت، حـــالاحـــالاهــا نمي‌خواهند دست از سرش بردارند. راستي شما نمي‌دانيد چرا وقتي با مسؤولان سابق يا حتي فعلي از طريق شماره موبايل‌شان تماس مي‌گيريم، يكهو متوجه مي‌شويم كه چقدر شماره‌شان رند است؟
از كي تا حالا؟
اولش همه چيز عادي بود. مردم مي‌رفتند توي صف، كلي پول مي‌دادند، ثبت‌نام مي‌كردند و بعد مي‌رفتند خانه‌هايشان و صبر پيشه مي‌كردند تا قرعه‌ها كشيده شوند و بعد از دو سال و نيم نوبت‌شان بشود كه بروند سيم كارت را بگيرند و بيندازند توي گوشي. اين گرفتن سيم‌كارت، اين‌قدر آدم شادكن بود كه ديگر كسي به رند بودن شماره‌اش فكر نمي‌كرد. هرچند آن موقع، يك عده از آدم‌هاي خاص (مثل بازيگرها، ورزشكارها، مديرها و اين‌ها) توي بازار آزاد سيم‌كارت، دنبال شماره رند مي‌گشتند.
چند سال كه گذشت، همه ديدند ديگر گوشي خفن داشتن وسيله خوبي براي پز دادن نيست. ضمن اين‌كه خريدن سيم كارت هم به اندازه آن قديم‌ها كار پردردسري نبود. اين بود كه بازار شماره‌هاي رند كم‌كم داغ شد. اين داغي به حدي رسيد كه براي فروش بعضي شماره‌ها مزايده برگزار مي‌كردند. حتي «نمره‌هاي رند» توي صفحة آگهي‌ها براي خودش يك صفحه ثابت پيدا كرد تا اين‌كه آن روزهاي كسل‌كننده و عادي با پيدا شدن اسم «ايرانسل» تمام شدند. يك شركت جديد با عنوان اپراتور دوم پيدا شده بود كه سه‌سوته به مردم سيم‌كارت 0935 مي‌داد. بدون صف و لهيدگي.
ايرانسل در عين حال يك امكان جادويي به كاربرانش مي‌داد. آن‌ها مي‌توانستند شماره را خودشان انتخاب كنند. يعني آن‌ها به مشتري‌ها امكان انتخاب شماره رند را دادند. با اين كار، ديگر نيازي نبود كه ملت براي گير آوردن يك سيم كارت رند، كل خيابان جمهوري را بالا و پايين كنند. البته در مورد اين شماره‌هاي ايرانسل، كار به ثبت‌نام هم كشيد، چون بالاخره اين شماره‌ها محدودند و متقاضي براي آن‌ها زياد.
علاوه بر اين، با استفاده از اين امكان جديد، متقاضيان مي‌توانستند خيلي راحت شماره‌هاي 0912 و 0932 خود را با همان شماره‌هاي اصلي‌اش به 0935 تبديل كنند. حتي مثلا مي‌توانستند كاري كنند كه شماره موبايل و شماره‌هاي ثابت خانه يا محل كارشان ارقام اصلي‌اش يكي باشد. اين امكان جديد شركت ايرانسل، بازار شماره‌هاي رند را يك تكان اساسي داد.
نظر شما چيه؟
دی ماه 5831 ساعت 13:55
يك سايت خبري، زمان مزایده شماره‌های رند، خبر فروش شماره 09122222222 را زده بود. بعد هم از قول وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، آورده بود که: بیشترین رقم پیشنهادی در این مزایده، همین شماره بود که خریدار خوش ذوق آن، به تناسب هشت عدد 2، هشت عدد 4 را کنار هم چیده بود (البته به تومان) و داخل پاکت گذاشته بود. نظراتی که کاربران برای این خبر گذاشته بودند، در نوع خودش جالب بود. چند تایی‌شان را می‌خوانیم.
این کار، به نظر من مغایر قانون است. در کانادا شماره‌ها را کامپیوتر می‌دهد.
من اگر همچین پولی داشتم، اپراتور سوم را تأسیس می‌کردم. (رضا)
چه جالب! یکی از روی فقر، خواهر 12 ساله‌اش را می‌کشد، یکی هم این همه پول می‌دهد بابت موبایل (علیرضا)
مبارک باشد. ولی آقای خریدار! فکرش را کرده‌اید که چند وقت یک بار، شماره‌ها تغییراتی می‌کنند و شامل این شماره هم خواهد شد؟ یا این‌قدر پول دارید که برایتان مهم نیست؟
من نمی‌دانم چرا بعضی از خواننده‌ها این‌قدر کج‌اندیشند. اولا شاید بنده‌خدا برای کارش این شماره رند را لازم داشته باشد. ثانیا پول دارد، نوش جانش. شما هم به جای 2 ساعت کار واقعی در 4 روز هفته، زحمت بکشید و بخرید.
ماشاء‌الله به خریدار خوش‌ذوق! برادر تو که داشتی، 8 تا عدد 9 پیشنهاد می‌دادی کمی بیشتر می‌خندیدیم. بنازم به این ذوق و سلیقه پولدارها.
مسؤولان با این کارشان، به بی‌فرهنگ شدن مردم کمک می‌کنند. وقتی شماره را در حافظه گوشی دارید، چه فرقی می‌کند چه شماره‌ای باشد؟ الان شماره‌های کد 2 گرانتر از کد 7 هستند، در حالی که همان کارایی را دارند. واقعا مسخره است (محمد).
معلوم است کسی که این‌قدر پول برای خرید یک خط داشته باشد، حتما خوش‌ذوق هم است. رئیس شرکت هم باید ذوق کند که کسی پیدا شده برای سیم‌کارتی که توی دنیا، با تبلیغات و مجانی در اختیار مردم گذاشته می‌شود، این همه پول بدهد.
در کشوری که این همه درد و گرانی هست، آیا اعلام چنین خبرهایی، باعث تشویق بعضی افراد برای تظاهر و به رخ کشیدن نمی‌شود؟ (صابر)
خوش‌ذوق یا مایه‌دار؟
البته من آدم منفی‌بافی نیستم. اما جالب است در کشور ما، با این همه مشکلات مالی که مردم دارند و حقوق پایه کارگران 150 هزار تومان است، این‌جور مزایده‌های تشریفاتی انجام می‌شود و تازه مدیر محترم ارتباطات سیار هم قادر نیست خوشحالی‌اش را پنهان کند و می‌گوید: خریدار خوش ذوق!





اخبار موبايل Moblie2-zr
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:22 am

جادوي Send To All



تکنولوژی - ايمان جليلي: موبايل چيز خوبي است، چون اگر آدم توي آسانسور يك ساختمان 12 طبقه گير كند، مي تواند با يك تماس، همه را خبر كند. حالا حساب كنيد كه اين دستگاه نيم وجبي، كلي امكانات جور واجور هم داشته باشد.

امكاناتي كه مي تواند در فاصله اي كه بر و بچه هاي آتش نشاني شما را از توي آسانسور بيرون مي كشند، حسابي سرگرمتان كند. از دوربين و mp3 پلير بگير تا انواع و اقسام بازي ها. موبايل اما يك امكان بي نظير دارد كه هيچ چيز ديگري نمي تواند جايش را بگيرد: sms!
پيام كوتاه يكي از آن چيزهايي است كه مي تواند درصد اميد به زندگي را در آدميزاد بالا ببرد. چرا؟ چون مي شود با يك پيغام در مسابقة sms نود شركت كرد و 150 هزار تومان جايزه برد، به بهزيستي كمك كرد و آخرت را خريد، و يا انواع و اقسام جوك ها را گرفت و براي دوست و رفيق فوروارد كرد.
sms جديد را ديدي؟ اين، ديالوگ معروفي است كه بعد از هر اتفاق تازه اي كه توي مملكت مي افتد، مي توانيد از در و همسايه و دوست و آشنا بشنويد. كافي است تقي به توقي بخورد تا موج smsها به سمت شما سرازير شود. جام جهاني و حضور ايران در اين جام، آخرين نمونه از اين اتفاق ها بود و باخت تيم ملي در بازي هايش سوژه اصلي موج جديد پيام هاي كوتاه.

وقتي به مكزيك باختيم
پيشاپيش برد 5 بر 1 ايران مقابل پرتغال را به مردم عزيز تبريك مي گوييم. ستاد پيش بيني حوادث غيرمترقبه!
هنوز چند دقيقه اي از باخت ايران مقابل مكزيك نگذشته بود كه smsها شروع شد. همه از باخت به مكزيك عصباني بودند، اما متن بعضي از پيام هاي كوتاه، اين قدر شيرين و جذاب بود كه آدم را به خنده وامي داشت.
اكثر پيام هايي كه بعد از بازي اول ايران فرستاده مي شد، ابراهيم ميرزاپور و علي دايي را هدف گرفته بود. دو بازيكني كه در آن بازي، بيشتر از بقيه علاقه مندان فوتبال را عصباني كرده بودند. خيلي از اين smsها بيشتر به توهين شبيه بود تا لطيفه و جوك.
براي همين نمي شود متن آن ها را توي اين گزارش آورد. اما smsهاي بامزه اي هم لابه لاي آن همه بد و بيراه پيدا مي شد: مردم قرار است جمع شوند و سند بگذارند و علي دايي را از تيم ملي بياورند بيرون.
كاپيتان حجم عمده اي از پيام هاي بعد از بازي با مكزيك را بر دوش مي كشيد: دايي در پاسخ به خبرنگار سي ان ان كه از او پرسيده بود براي چي توي بازي بودي، گفت مي خواستم از نزديك بازي را تماشا كنم. اين هم يك نمونة ديگر: علي دايي به عنوان بهترين تماشاچي بازي ايران و مكزيك انتخاب شد.
غير از بازي ضعيف، سن و سال كاپيتان 38 ساله هم سوژه خوبي براي جوك ساختن بود: مراحل زندگي انسان: كودكي، نوجواني، جواني، ميانسالي، پيري و علي دايي اي! و يك نمونة جالب ديگر كه پر بود از خلاقيت و نكته: دايي بعد از بازي با مكزيك به عنوان قهرمان وسطي دنيا معرفي شد. چون در طول 90 دقيقه نگذاشت حتي يك بار هم توپ به پايش بخورد.
نفر بعدي، ابراهيم ميرزاپور بود. اگر نگوييم smsهايي كه دربارة عملكرد آقاي شماره يك ساخته شد بيشتر از علي دايي بود، مسلما كمتر از او هم نمي شد: پس از بازي با مكزيك، سردار طلايي، نشان امنيت و آرامش را به ميرزاپور اعطا كرد.
مردم براي دروازه بان تيم ملي سنگ تمام گذاشتند! مسابقه sms نود: در بازي با پرتغال، ميرزاپور به چه كسي پاس گل مي دهد؟
الف ـ لوئيس فيگو ب ـ رونالدو ج ـ دكو د ـ او ريسك نخواهد كرد و خودش دروازه را باز مي كند. البته يحيي هم به طور غير مستقيم در بعضي smsها نقش بازي كرد: پس از باخت به مكزيك، از واژة ذرت گل محمدي به جاي ذرت مكزيكي استفاده كنيد.
بعد كه به پرتغال باختيم
بعد از اين كه ايران گل دوم را هم از پرتغال خورد، ديگر همه منتظر رسيدن smsهاي جديد بودند. اين بار، علي دايي توي زمين نبود. بنابراين، سازندگان اين پيام ها بايد دنبال سوژه هاي بهتري مي گشتند. حسين كعبي اولين كسي بود كه با آن تكل عجيب و غريبش بهانه دست sms بازها داد:
سؤال: شماره كفش حسين كعبي چند است؟ راهنمايي: به جاي استوك كفش او روي صورت فيگو توجه كنيد. به غير از اين مورد، اين بار بازيكنان خيلي مورد توجه نبودند. اين دفعه كل تيم مورد تمسخر قرار گرفته بود: مقامات مسؤول دستور دادند با توجه به درخواست هاي متعدد مردم، تيم ملي را با هواپيماي 130 ـ C به ايران برگردانند.
بقيه پيام ها متوجه رده بندي گروه و چهارم شدن ايران در اين گروه بود. البته اين smsها هم خيلي محتواي قابل چاپي ندارند! و سري آخر پيام ها كه كلي بودند و باز هم ردپاي كاپيتان: علي دايي پس از حضور ضعيف در جام به مردم قول داد در جام جهاني بعدي جبران كند.
و اين يكي هم حضور مشترك دايي و ميرزاپور در يك sms: نفرين جام جهاني: اميدوارم دروازه بان تيمتون ميرزاپور باشه، مهاجمش علي دايي.
آب ها از آسيا افتاد
حالا آب ها كمي از آسيا افتاده است و همه به اندازة كافي دارند مردة تيم ملي را چوب مي زنند. علاوه بر اين، مكزيك مقابل آرژانتين خيلي خوب بازي كرده و پرتغال هم به يك چهارم نهايي راه يافته است. با اين اوضاع، حداقل همه خودشان را راضي كرده اند كه اي بابا، توقع بي جايي داشتيم.
آنها تيم هاي بزرگي بودند و از اين جور چيزها. موج smsها هم به همين خاطر فروكش كرده است؛ البته تا وقتي كه ماجراي ديگري استعداد بي كران ما ايراني ها را قلقلك ندهد.
اميرمهدي ژوله
sms جوك را نجات داد

اخبار موبايل ZHOLE


اميرمهدي ژوله به عنوان يك طنزنويس، علت بالاگرفتن تب sms، بعد از شكست هاي ايران را، عدم امكان ابراز نظر راحت و بي رودربايستي دربارة تيم مي داند: وقتي مردم نمي خواهند رك و راست نظرشان را دربارة تيم بگويند، نيش و كنايه ها شروع مي شود.
اصولا وقتي فضاي راحتي براي اظهار نظر وجود نداشته باشد، طنز شكوفا مي شود. ژوله به طور كلي با انتشار لطيفه هاي مختلف در مورد يك موضوع به وسيلة sms موافق است. او براي خودش دليل هم دارد: قبل از اين كه امكان sms مهيا شود، فرهنگ جوك در ايران داشت نابود مي شد.
sms كه رونق گرفت، جوك ها دوباره زنده شدند. آن اوايل، مطالبي كه از طريق sms رد و بدل مي شد، جوك هاي انگليسي بود كه ترجمه شده بودند. او نوع طنز جوك هاي sms را هم مي پسندد. البته منهاي آن هايي كه بيشتر حالت فحش و ناسزا دارند: هرچقدر اتفاق تلخ تر باشد، طنز هم بهتر مي شود.
يعني از شدت تلخي به يك موضوع مي خنديم. به نظرم بعضي از اين smsها از نظر بار طنز، خيلي خوب اند؛ يعني آن غافلگيري و پيچي كه مخصوص كار طنز است را دارند.

عمران صلاحي
موبايل ندارم!

اخبار موبايل SALAHI

عمران صلاحي، از آن دسته طنزنويساني است كه هميشه يك چيزي براي غافلگير كردن شما دارند. وقتي با او تماس گرفتيم، گفت كه اصلا موبايل ندارد و با قابليت هاي sms آشنا نيست.

صلاحي اما معتقد است كه اين smsها، در واقع همان جوك ها و لطيفه هايي است كه قبل از فراگير شدن موبايل دهان به دهان بين مردم مي چرخيد و پخش مي شد. حالا هم كه سر و كله موبايل و تكنولوژي پيدا شده، اين كار خيلي راحت تر و البته سريع تر صورت مي گيرد.

صلاحي مي گويد اين موج متلك ها، كنايه ها و شوخي هايي كه بعد از هر اتفاق راه مي افتد، در واقع ميزان الحرارة اجتماع است و مي شود با آن، تب جامعه را اندازه گرفت: به نظرم اين حجم sms، نشانگر اوضاع جامعه است و مي تواند مفيد باشد؛ اگر مسؤولين كه به نوعي با قضيه درگيرند، به آن ها توجه كنند.


خشايار الوند
آماده همكاري هستم

اخبار موبايل ALVAND


كارهاي خشايار الوند را حتما در قالب شب هاي برره ديده ايد. آقاي نويسنده، ايراني ها را به عنوان ملت طناز مي شناسد. او مي گويد ايراني ها هر جايي كه توانسته اند، با زبان بامزة طنز حرفشان را زده اند.
نمونه خوبي هم براي حرفش دارد: شما ببينيد توي بحبوحة انقلاب، مردم يك شعار ساخته بودند: ما مي گيم شاه نمي خوايم، نخست وزير عوض مي شه اين خيلي جالب است. مي شود زبان طنز مردم را در آن وضعيت ديد. الوند وقتي مي خواهد دربارة موج smsها حرف بزند، اول مي رود سراغ تحليل جامعه شناسي موضوع: دليل جامعه شناسانه راه افتادن اين تب، اين است كه هنوز بستر عمومي راضي كننده اي براي حرف زدن وجود ندارد.
جرايد هم نيازهاي مردم را جوابگو نيستند. در واقع، فضاي آن ها بيش از حد رسمي است. و اما تحليل خود استاد: ببينيد! يك زماني موج موبايل دار شدن توي مملكت راه افتاد و همه رفتند براي خريد موبايل.
اين جريان sms هم در واقع، يك جور مد است كه راه افتاده. يعني تب جام جهاني يك عده را گرفته. جام كه تمام شود، آن ها هم يادشان مي رود كه مشكل چه بوده است. او فكر مي كند پخش اين smsها زير سر طبقة متوسط به بالاي جامعه است كه زياد هم اهل فوتبال ديدن و استاديوم رفتن نيستند و فقط جوگير شده اند.
الوند مي گويد اين smsها را چند نفري كه هم زبان طنز خوبي دارند و هم اهل فوتبال هستند مي سازند. بعد هم smsها در تيراژ ميليوني فوروارد مي شوند و اين، سرعت انتشار جوك ها را بالا مي برد.

سرعتي كه با هيچ پديده ديگري قابل مقايسه نيست. او در مورد علت متنوع بودن اين smsها مي گويد: اگر مسؤولان تيم ملي به درخواست مردم گوش مي دادند، نارضايتي ها اين جوري جمع نمي شد كه كسي براي مخالفت با فرضا حضور دايي در تيم ملي، از يك ادبيات اين جوري استفاده كند كه خيلي جاها با فحش و ناسزا هم همراه شده.
الوند مي گويد خيلي از اين smsها كيفيت يك جوك را ندارند، اما بعضي هايشان اين قدر قوي و بامزه اند كه اگر او مي توانست سازندگانش را پيدا كند، حتما از آن ها براي همكاري دعوت مي كرد.





اخبار موبايل SMS-a
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:22 am

پيامك اول، دوربین دوم، بازی سوم



ارتباطی - عميد نمازي خواه:
بر اساس آخرین آمارهای به‌دست آمده، بیش از دومیلیارد و پانصد میلیون نفر در جهان از تلفن همراه استفاده می‌کنند

طبق برآوردهای انجام شده تا چهار سال آینده این رقم از مرز چهار میلیارد و 800 میلیون نفر می‌گذرد.
60 درصد این افراد را آسیایی‌ها تشکیل می‌دهند و 45 درصد آنها (کاربران موبایل) در دنیا از پیام کوتاه (SMS) استفاده می‌کنند. طبق همین بررسی‌ها در سال 2005، 900 میلیارد پیام کوتاه ارسال شده است که این رقم تا پایان سال 2008 به یک و نیم میلیارد خواهد رسید.
در واقع پیام کوتاه، 85 درصد بازار سرویس‌های ارزش افزوده تلفن همراه را به خود اختصاص داده است. نکته جالب این است که بیشترین استفاده‌کنندگان SMS ، در آسیا هستند که این رشد عجیب باعث کمرنگ شدن مسأله گفتگو در بین جوانان شده است.
از سوی دیگر دکتر داوود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات معتقد است تسلط بازار توسط ارزش افزوده پیام کوتاه طبیعی است چرا که ورود هر تکنولوژی به ویژه در دو سال اولیه همیشه از جذابیت‌های بالایی برای جذب افراد برخوردار بوده است که باعث شده نظر بسیاری از کاربران را به خود معطوف و متمرکز کند.
او ادامه می‌دهد: استفاده از فناوری‌های جدید یک بحث روانشناسی دارد و این موضوع تنها به ارزش افزوده پیام کوتاه معطوف نمی‌شود و در گستره وسیع‌تری باید آنها را تحت بررسی قرار داد.
به طور مثال تلویزیون در دو سال اولیه ورود خود توانست آمار بالایی از کاربران را برای خود ثبت کند. همچنین تحقیقات در غرب ثابت کرد با وجود دستگاه‌های صوتی و تصویری اعم از DVD و VCD بسیاری از جوانان برای دیدن فیلم کامپیوتر را ترجیح می‌دهند و به همین دلایل با وجود ارائه کوتاه‌مدت این خدمات به این سرعت نمی‌توان در باره آینده آن پیش بینی کرد.
زارعیان علت کاهش گفتگوی کاربران و از سویی افزایش کاربران ارزش افزوده پیام کوتاه را داشتن امنیت فردی در استفاده از این سرویس عنوان کرد و گفت: قابل حمل بودن، عمومی‌تر بودن و نیز داشتن امنیت بالا در استفاده از سرویس پیام کوتاه باعث شده بیشتر اذهان عمومی به استفاده از آن متمرکز شود.
مقام دوم، دوربین
مطالعات در دیگر محورهای ارزش افزوده تلفن همراه نشان می‌دهد دوربین‌های تلفن همراه و بازی‌های موبایل‌ها به ترتیب بعد از پیام کوتاه توانستند درصدی از بازار کاربران را اشغال کنند. بر این اساس دوربین‌های موبایل 27 درصد و بازی‌های موبایل‌ها 17 درصد را در جدول آماری نشان می‌دهد.
همچنین سرویس ایمیل تلفن همراه در حال حاضر توانسته 11 درصد را به خود اختصاص دهد. اما مهمترین مسأله که در این میان مطرح است میزان استفاده خانم‌ها از پیام کوتاه، دوربین موبایل و بازی موبایل نسبت به آقایان است که درصد بالایی را به خود اختصاص داده‌اند، البته آقایان در قسمت استفاده از ایمیل (در سیستم GPRS) هنوز بدون رقیب هستند.
بر اساس این گزارش تحقیقات در سال‌های اخیر نشان می‌دهد آقایان بیشتر از خانم‌ها با موبایل صحبت می‌کنند که به تدریج این روند به سمت مساوی شدن مدت زمان مکالمه آنها پیش می‌رود. البته طبق آمارهای سال 2002 میلادی، آقایان به طور متوسط در یک ماه 589 دقیقه و خانم‌ها 394 دقیقه با موبایل صحبت کرده‌اند.
این نشان می‌دهد که آقایان بیشتر از خانم‌ها از موبایل استفاده می‌کردند در صورتی که در حال حاضر استفاده از موبایل بین آنها یکسان شده است.
فناوری جدید و عجیب SMS
ارزش افزوده پیام کوتاه آنقدر مورد توجه و استقبال کاربران بوده که شرکت‌های خدماتی همواره در پی ارائه نوآوری به مشتریان خود از طریق این سیستم هستند. بر این اساس یک شرکت نروژی سیستمی را طراحی کرده که می‌تواند گونه‌های نایاب حیوانات را از طریق ارسال پیام کوتاه تعقیب کند.
در طراحی این سیستم، با نصب یک گیرنده فرستنده بسیار کوچک روی بدن حیوانات مورد نظر (که از گونه‌های نایاب و با ارزش هستند) موقعیت و به نوعی مکان یابی آنها در هر زمان با ارسال یک پیام کوتاه مشخص می‌شود.
این سیستم برای سازمان محیط زیست طراحی شده است.به تازگی این سیستم در ایران هم راه‌ا‌ندازی شده است. البته در فاز اول، تنها در اختیار افراد حقوقی قرار می‌گیرد و آنها می‌توانند وسائل و یا هر چیز دیگری را از طریق SMS ردیابی کنند.





[img:2c83]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8604/Mobile7-1[100].jpg[/img:2c83]
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
Admin
Admin
Admin


ذكر
تعداد پستها : 2893
Age : 39
Location : dvb2
Job/hobbies : dvb2
Humor : dvb2
Registration date : 2007-08-04

Character sheet
dvb2:

اخبار موبايل Empty
پستعنوان: رد: اخبار موبايل   اخبار موبايل Icon_minitime6/11/2007, 6:23 am

عرضه سيستم عامل لينوكس براي تلفن همراه



نرم‌افزار - همشهري آنلاين:
لينوكس، نسخه‌اي از اوبونتو سيستم عامل پرطرفدار خود را براي استفاده در تلفن‌هاي همراه ارائه خواهد كرد.

به گزارش بي بي سي لينوكس مي‌خواهد اين سيستم عامل را كه اوبونتو موبايل نام دارد ماه اكتبر سال جاري به بازار عرضه كند.
اين سيستن عامل توسط اعضاي جامعه اوبونتو و كارمندان اينتل طراحي خواهد شد. اين تصميم در پي آن گرفته شده كه دستگاه‌هاي قابل حملي كه مي‌توانند به شبكه‌ متصل شوند به شدت از كمبود سیستم عامل رنج‌ مي‌بردند.
مت زيمرمان يكي از مسئولان پروژه اوبونتو در اين مورد مي‌گويد: براي همه واضح است كه دستگاه‌هاي كوچك و قابل حملي كه به اينترنت متصل مي‌شوند به زودي نحوه ايجاد ارتباط ما را تغيير خواهند داد.
اين دستگاه‌ها از فن‌آوري اوپن سورس (منبع باز) استفاده مي‌كنند. در حال حاضر برخي محصولات شركت نوكيا از فن‌آوري اوپن سورس استفاده مي‌كنند.





ايراني‌ها چه مي‌خرند؟



ارتباطی - گروه علمي فرهنگي:
مشتركان تلفن همراه در ايران به‌طور متوسط هر سال يك بار گوشي تلفن همراه خود را عوض مي‌كنند.

ايراني‌ها بيشتر براساس پيشرفت و ارتقاي فناوري‌هاي موجود در گوشي‌ها، تنوع مدل‌هاي جديد و ظرفيت حافظه، گوشي‌هاي خود را عوض مي‌كنند و خراب شدن گوشي، كمترين دليل تعويض آن در ميان ايراني‌هاست.
به‌گزارش همشهري، بيشتر افرادي كه گوشي تلفن‌ همراه خود را تعويض مي‌كنند جوانان زير 25 سال هستند و اين موضوع با افزايش سن كاهش مي‌يابد. تعويض گوشي تلفن همراه، بيشتر در ميان پسرها مشاهده مي‌شود.
ملاك ايراني‌ها براي انتخاب و خريد مدل گوشي، كاركرد مدل موردنظر با استفاده از نظر اطرافيان و دوستان، برخورداري از فن‌آوري‌هاي جديد و تنوع مدل است.
سقف هزينه ايراني‌ها براي خريد گوشي تلفن همراه بين دو ميليون تا دو ميليون و 500 هزار ريال است؛ البته در زمان حاضر، ارزان‌ترين گوشي در بازار ايران حدود 450 هزار ريال قيمت دارد.
مارك‌‌هاي نوكيا، سوني اريكسون، موتورولا و سامسونگ به ترتيب پرفروش‌ترين مدل‌هاي گوشي تلفن همراه در ايران هستند. در زمان حاضر بيش از 10 ميليون مشترك تلفن همراه در ايران وجود دارد.





[img:0aa3]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8509/page05[1209][100][1].jpg[/img:0aa3]





اخبار موبايل MOBILE-JN
_________________
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb2.catsboard.com
 
اخبار موبايل
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
www.dvb2007.coo.ir :: نام بخش :تلفن هاي همراه-
پرش به: